Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (4.23 secunde)
Sau poate însemna o victorie. Bursa de Valori Bucuresti - o piata de milioane de euro si cu multi jucatori - este un sistem complex, cu zile "rosii" din cauza scaderilor dramatice din ultima perioada, sau "verzi", atunci când piata creste.
Jocul la Bursa reprezinta, dupa cum vedem cu totii, cheia succesului multor oameni de afaceri si chiar politicieni, care au obtinut venituri considerabile din aceasta afacere.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost oprita de la tranzactionare din cauza prabusirii tuturor cotatiilor actiunilor. Panica s-a generalizat în rândul investitorilor, iar bursa a ramas fara cumparatori. ... Bursele din Europa si Asia au avut scaderi considerabile.Panica generala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB):
Un student craiovean arata de ce este bine ca tinerii de varsta lui sa-si foloseasca inteligenta in scop pozitiv, invatand sa faca bani pe Bursa. Ideile tanarului sunt sustinute de un cadru universitar, si el investitor pe Bursa, si de catre alti "jucatori"
El mai sustine ca tot ceea ce poate invata acum un tanar care investeste pe Bursa ii va fi de folos peste ani. ... pentru Bursa si sunt investitori de portofoliu, nu acelasi lucru se poate spune despre oamenii de afaceri.
La inceputul acestui an, Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat cea mai buna evolutie din regiune, piata de capital din Romania aducand cele mai mari beneficii investitorilor, potrivit “New Business“. ... Si in ultima perioada Bursa inregistreaza scaderi si lipsa de lichiditati.
Aflati din GdS ce actiuni au fost cele mai lichide pe Bursa romaneasca in conditiile unei piete "involburate" ... Luna octombrie s-a incheiat cu cresteri moderate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liderii UE au gasit solutii fata de situatia din Grecia.
Deocamdata nu se poate insa vorbi despre un profil al oltenilor dispusi sa-si plaseze economiile la Bursa, in proces fiind implicate persoane de toate varstele, din categorii sociale diferite.
Specialistii in domeniu sustin ca piata autohtona de capital are un potential mare de dezvoltare, desi la momentul actual o statistica a tranzactiilor bursiere la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) indica faptul ca ne situam cu mult in urma altor tari din Europa Centrala si de Est.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Listarea la Bursa presupune ca orice schimbare majora de la nivelul unei companii tranzactionate sa fie raportata. Cu alte cuvinte, o firma listata la Bursa trebuie sa raporteze evidentele contabile, contractele cu tertii, ceea ce implica o transparenta a activitatii companiei.
Listarea la Bursa presupune ca orice schimbare majora de la nivelul unei companii tranzactionate sa fie raportata. Cu alte cuvinte, o firma listata la Bursa trebuie sa raporteze evidentele contabile, contractele cu tertii, ceea ce implica o transparenta a activitatii companiei.
Reprezentantii Bursei din Tokyo, prezenti ieri la Bursa de la Bucuresti, s-au aratat interesati de industria romaneasca, aratand ca vor face demersuri pentru promovarea acesteia in mediul investitorilor japonezi.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) (foto) a intrat in procedura de insolventa incepand din 3 iunie, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Tranzactii si Brokeraj Moldova SRL.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, ieri, din nou, caderi spectaculoase. ... Bursa a incheiat ziua in scadere cu 3,37% dupa o sedinta agitata si dominata de panica investitorilor, care in jurul pranzului au dus la prabusirea pietei cu pana la 12,3%, sub presiunea declinului Burselor externe.
Actionarii majoritari vor putea hotari delistarea companiei de la Bursa doar daca in urma derularii unei oferte publice ajung la o participatie de peste 95% din capital, a declarat Agentiei Mediafax directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) vor lua o decizie privind transformarea in societate deschisa si listarea actiunilor la Bursa, in baza unui studiu ce va fi finalizat in acest an, potrivit reprezentantilor conducerii BVB citati de NewsIn.
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta.
Un „raid“ al GdS pe la Societatile de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) din Craiova a scos la iveala faptul ca exista câtiva oameni de afaceri din Banie care au investit la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) câte un milion de euro si chiar mai mult de atât, dupa cum afirma brokerii.
google-analytics.com