Cautare

19943 de rezultate pentru "bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (5.78 secunde)
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. Totusi, nimeni nu are curajul sa faca acest pas mai devreme de doi-trei ani, potrivit Mediafax.
Electrica a incheiat un singur contract de achizitie de energie electrica pe bursa de profil, dupa ce a depus opt oferte de cumparare pentru cantitatea necesara livrarilor din iulie catre consumatorii eligibili, potrivit datelor OPCOM, operatorul pietei.
Utilizarea fondurilor atrase prin listarea Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pentru finantarea interconectarii sistemului energetic al Romaniei cu cele ale Bulgariei, Serbiei si Turciei va determina scaderea nivelului facturii la electricitate, a declarat ieri ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Guvernul a publicat ieri proiectul de ordonanta de urgenta pentru accelerarea procedurii de acordare a despagubirilor aferente proprietatilor preluate in mod abuziv.
Bursa de la Bucuresti a continuat saptamâna aceasta evolutia indecisa, însa linistita si fara salturi spectaculoase. Desi întreaga bursa europeana a cunoscut luni o revenire, dupa corectia subita din ultimele zile ale saptamânii trecute, cotatiile de la Bursa din Bucuresti au cunoscut evolutii mai temperate.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Contractul parafat de gigantul Ford cu statul român privind uzina de automobile de la Craiova a generat asteptari mari, chiar foarte mari, de la investitorii autohtoni.
Cel mult 15% din actiunile Complexului Energetic Craiova ar putea fi listate la Bursa de Valori Bucuresti, fata de propunerea initiala a reprezentantilor Complexului, de 20%.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. 20 de vesti rele (realitati) 1. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare. Instanta a dispus suspendarea ordinului prefectului pana la solutionarea definitiva a cauzei de contencios administrativ.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
De precizat ca ne referim exclusiv la constructii, nu si la alte tipuri de proprietati. Iar prin constructii se intelege toate tipurile de cladiri: ... Cladirile aflate in proprietate privata sunt de doua tipuri:
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Numirea este valabila incepind cu 1 aprilie si, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului de director, dr.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit. "Este deocamdata o demisie verbala, nu scrisa, dar sunt hotarat sa demisionez din functia de presedinte", a declarat acesta.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
google-analytics.com