Cautare

19943 de rezultate pentru "bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (5.64 secunde)
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Specialistii pietei financiare au intocmit un ghid de investitii personale pentru cei care vor sa-si plaseze economiile cu succes ("Ghid de investitii personale" - de Eugen Voicu si Razvan Pasol). ... Pentru inceput, este absolut necesar ca fiecare investitor sa stie cateva notiuni cu titlul de "axiome".
Wall-Street.ro a realizat topul celor mai importante evenimente de business ale ultimelor 12 luni. Puteti citi in continuare evenimentul de pe locul 6: Bursa - Cel mai greu an de criza.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl.
Majorarea dobanzii de referinta va atrage dupa sine, pe langa un nivel mai atragator al depozitelor bancare, si dobanzi avantajoase pentru titlurile cu venituri fixe, cum ar fi obligatiunile.
Prima saptamina din septembrie nu a adus aproape nimic spectaculos la bursa, piata a evoluat in linie dreapta daca e sa ne luam dupa indici, cu usoare cresteri.
Majoritatea societatilor oltene au înregistrat saptamâna trecuta corectii negative la Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea tranzactiilor cu actiuni a fost în scadere cu 6% fata de saptamâna trecuta.
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili. ... Companiile din Oltenia si autoritatile publice locale vând, respectiv cumpara aproape orice prin intermediul Bursei Române de Marfuri (BRM).
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili. ... Companiile din Oltenia si autoritatile publice locale vând, respectiv cumpara aproape orice prin intermediul Bursei Române de Marfuri (BRM).
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
Prioritatile PDL pentru 2012 - revizuirea Constitutiei, adoptarea noii legi a sanatatii, asigurarea locurilor de munca Premierul Emil Boc a declarat luni ca prioritatile politice ale PDL sunt revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii, asigurarea locurilor de munca si modernizarea statului, precum si reforma in domeniul sanatatii si adoptarea noii legi.
Taxa pentru intretinerea locurilor de veci urmeaza sa fie modificata incepand din 2007. Pana in acest an, craiovenii datoreaza Serviciului de Administrare a Cimitirelor sapte miliarde de lei, care reprezinta restanta la plata taxei.
Pretedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la deschiderea oficiala a Targului Bursier, ca, "poate" imediat dupa alegeri, Fondul Proprietatea va intra pe piata de capital. "Am speranta ca in perioada urmatoare Fondul Proprietatea va fi listat pe bursa. Este una din atteptarile pietei de capital.
Numarul tranzactiilor de pe piata de capital a crescut anul trecut cu aproximativ 50% fata de 2003, in timp ce capitalizarea bursiera a societatilor listate a avansat cu peste 150%, se arata intr-un studiu realizat de societatea de investitii financiare Iebatrust.
Curtata de institutii financiare austriece, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si-ar putea incepe privatizarea prin vanzarea la bursa a unei participatii de 10-15% din actiuni. Potrivit ministrului de Finante, Ionut Popescu, aceasta operatiune va avea loc inaintea transferului pachetului majoritar catre un investitor strategic.
Bursa si-a revenit oarecum spectaculos in sedinta de ieri, dupa doua zile de scadere. Brokerii povestesc ca micii investitori au inceput sa realizeze faptul ca introducerea de la 1 aprilie a unui impozit pe castigurile de pe piata de capital nu este cu siguranta ceva de speriat.
Directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache, a decis ieri suspendarea de la tranzactionarea la bursa a actiunilor Rompetrol Rafinare, in contextul in care instanta judeca propunerea de arestare a presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu.
google-analytics.com