Cautare

19943 de rezultate pentru "bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (3.28 secunde)
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Crin Antonescu nu stie de gluma. S-a suparat degeaba, cand Basescu a insinuat ca avea numele de cod "Porumbacu", dat de Securitate. ... Asa de mult ii plac glumele lui, cand isi bate joc de altii.
Peste 43.000 de absolventi s-au inregistrat in ultimele doua luni ca someri, 35.728 dintre ei fiind absolventi de invatamant liceal sau post-liceal, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
seara, în funcţie de momentul în care lecturaţi cele ce urmează. ... de sindicate v-a vorbit ieri şi Tudor Neacşu, adevăratul redactor - şef al ziarului, vă
O societate care ofera servicii de investitii financiare (SSIF) nu este decât un intermediar între o persoana care vrea sa îsi investeasca economiile sau cupoanele de actionar si bursa de valori, iar intermediarii fac bani.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Compania energetica ar putea obtine 4-5 miliarde de euro, fonduri care vor fi alocate pentru investitii, in urma listarii unui pachet de 25% la Bursa de Valori Bucuresti si pe o bursa straina, cel mai probabil cea de la Londra.
Desi posibilitatea accesarii si altor burse externe exista, companiile romanesti prefera piata autohtona de capital. De pilda, o solutie ar fi piata bursiera AIM administrata de Bursa din Londra, care ofera companiilor in crestere posibilitatea de a avea acces la finantare.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a scazut ieri cu circa 2%, urmand evolutia pietelor americane si asiatice, potrivit brokerilor. Scaderile de 2-3% de pe aceste piete s-au resimtit imediat la Bursa de la Bucuresti, si nu dupa o zi, cum s-a mai intamplat pana acum.
euro de la investitorii de pe Bursa. ... Si ce va face Videanu cu 1 miliard de euro?
Fondul Proprietatea nu va putea fi listat la Bursa in primul semestru al anului 2006, asa cum au promis autoritatile, deoarece o parte a firmelor ale caror actiuni vor fi alocate fondului nu sunt, la randul lor, listate, este de parere presedintele Comisiei de buget-finante a Senatului, Varujan Vosganian (foto).
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca privatizarile importante ar trebui sa se realizeze prin bursa, aceasta reprezentand un sistem transparent. El a criticat opacitatea oamenilor politici cand vine vorba de acest subiect.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
Cu prilejul deschiderii sedintei de tranzactionare, de ieri, de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) Constantin Nita, ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri a declarat ca privatizarile, licitatiile si achizitiile publice ar trebui facute pe Bursa.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
google-analytics.com