Cautare

19943 de rezultate pentru "bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (5.52 secunde)
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Reprezentantii Bursei din Tokyo, prezenti ieri la Bursa de la Bucuresti, s-au aratat interesati de industria romaneasca, aratand ca vor face demersuri pentru promovarea acesteia in mediul investitorilor japonezi.
Aproape 700 de locuri de munca au fost puse la bataie de agentii economici, 45 la numar, care si-au anuntat pina la acest moment prezenta la bursa locurilor de munca ce urmeaza a avea loc pe data de 20 aprilie.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Îi poti numara pe degetele de la o mâna. Sunt oameni de afaceri din Craiova, care au ales investitiile în actiuni ca o alternativa la piata imobiliara. Sunt investitori de portofoliu, despre care brokerii spun ca au o cultura aparte în domeniu si nu se panicheaza la oscilatiile Bursei.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. Imediat ce tempera-tura exterioara a inregistrat valori pozitive, deplasarea cu autovehiculele s-a transformat intr-un veritabil test de indeminare pentru evitarea gropilor.
DcNews informeaza Propunerile lui Tariceanu pentru iesirea din criza Fostul premier Calin Popescu Tariceanu considera ca listarea unor companii pe bursa si privatizarea societatilor de stat ar constitui solutii pentru iesirea tarii din criza economica.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Actionarii majoritari vor putea hotari delistarea companiei de la Bursa doar daca in urma derularii unei oferte publice ajung la o participatie de peste 95% din capital, a declarat Agentiei Mediafax directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) vor lua o decizie privind transformarea in societate deschisa si listarea actiunilor la Bursa, in baza unui studiu ce va fi finalizat in acest an, potrivit reprezentantilor conducerii BVB citati de NewsIn.
O bursa a locurilor de munca in Italia a adus in prim-plan subiectul romanilor care prefera sa stea pe pamant strain si sa castige un ban in plus, decat sa munceasca pe te miri ce si mai nimic in tara.
Inflatia in luna iulie in Romania a fost de 0,6 la suta, mult mai mica decat in multe alte tari ale Uniunii Europene, a anuntat, sambata, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Acordarea alimentatiei de efort, de care la ora actuala beneficiaza circa 7.000 de siderurgisti care muncesc in conditii grele, va reprezenta subiectul discutiilor dintre sindicalisti si conducerea Combinatului, deoarece au aparut unele nemultumiri.
google-analytics.com