Cautare

2319 de rezultate pentru "bunaciu ioan" (4.11 secunde)
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Ministrul Muncii, Ioan Botis, a fost surprins amenintand cu demisia. ... Conform unei inregistrari difuzata de Antena3, Ioan Botis ar fi zis: ... Ioan Botis avea propria sa varianta referitoare la acest subiect. ... Ioan Botis a fost numit, la 3 septembrie 2010, ministru al muncii in acest executiv.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Ioan Oltean:
Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) are drept prioritate zero aderarea Romaniei la spatiul Schengen, a afirmat, azi, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort Ioan Rus, citat de Agerpres."Avem prioritate zero Schengen-ul.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti.
PDL va obtine 25% la locale, USL nu va trece de 50% Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, l-a contrazis vineri, la RFI, pe premierul Victor Ponta, care estima aseara ca USL va obtine peste 50% la alegerile locale de duminica, in vreme ce PDL nu va trece de 10 procente.
Ioan Ion, liderul sindicatului "Solidaritatea", a convocat saptamana trecuta consiliul sindicatului, care a decis sa actioneze in instanta societatea Alro. Ioan Ion sustine ca, prin Actul Aditional nr.
Ioan Andone ar colabora cu grupul de investitii spaniol care vrea sa o cumpere pe Dinamo de la Ionut Negoita. ... Ioan Becali a vorbit pentru Digi Sport si l-a criticat pe Andone pentru situatia creata, sustinand ca le-a dat sperante false fanilor lui Dinamo.
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Obiectele hand-made lucrate de sotii Alice Gabriela si Ioan Pop sunt superbe si unicat. ... mac, de exemplu", ne-a spus Ioan Pop.
Inainte de spectacol, pe scena noii sali a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian au urcat Razvan Ioan Dinca, directorul general al Operei Nationale Bucuresti, si Ionut Vulpescu, ministrul Culturii.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
Botezului Domnului/ Boboteaza - Dumnezeiasca aratare (Matei 3, 13-17) In vremea aceea a venit Iisus din Galileea la Iordan, catre Ioan, ca sa fie botezat de el. Ioan insa Il oprea, zicand:
Ioan: ... Ioan: ... Ioan: ... Ioan: ... Ioan: - Este o viata dedicata bolnavilor, suferintei si dorintei de a fi cat mai util in acest domeniu!
Deloc intamplator, nasterea lui Ioan Botezatorul se sarbatoreste la 2 zile dupa solstitiul de vara, in 24 iunie. ... Despre lumina si intuneric ne vorbeste Evanghelia lui Ioan, cea mai simbolica si totodata cea mai plina de intelesuri scriere despre viata Mantuitorului.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
google-analytics.com