Cautare

1013 de rezultate pentru "buftea accident" (3.73 secunde)
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Iar daca Destinul face uneori ca vorbele noastre sa le repete pe ale altora (chiar daca NUMAI NOI suntem indragostiti, NUMAI NOI cu adevarat!) - este un simplu accident.
a facut accident vascular, iar medicii nu-i mai pot face nimic. Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
Magda Marincovici) Societatea franceza de reumatologie (SFR) atrage atentia asupra cresterii evidente a riscului de accident cardiovascular in cazul administrarii pe termen lung a medicamentului diclofenac, din categoria antiinflamatoare nonsteroidiene (AINS), foarte utilizat la ora actuala.
Aceste produse ajuta si la reducerea riscului de a muri din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.
Iata factorii care cresc considerabil riscul de infarct sau accident vascular:
Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral. ... Tot Organizatia Mondiala a Sanatatii a plasat Romania printre tarile care se afla pe primele locuri in lume in privinta mortalitatii dupa un accident vascular cerebral.
Romania ocupa un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral iar ingrijorator este ca astfel de accidente au crescut in randul categoriei de varsta sub 40 de ani. ... Accident vascular cerebral.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
In 2012 a avut un accident si ar fi putut sa se retraga. ... Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.
"M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. ... A fost paralizata de la gat in jos, imediat dupa accident. ... "La accident timpul s-a oprit.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Magda Marincovici) Consumul de alimente bogate in potasiu (bananele, cartofii) reduce riscul de accident vascular cerebral la femeile peste 50 de ani, potrivit unui studiu publicat in revista Stroke.
Mariustuca.ro / Pacientii cu accident vascular cerebral isi pot recupera capacitatea de a vorbi cantand (Autoare: Magda Marincovici) Clinicienii au observat ca unii dintre pacientii lor cu accident vascular cerebral, care au dificultati in pronuntarea cuvintelor, reusesc sa cante chiar corect.
Tragedie in regatul Swaziland, din Africa, acolo unde 38 de fete care se indreptau spre evenimentul anual intitulat Umhlanga, ce dureaza opt zile, ca sa danseze topless in onoarea regelui din Swaziland, si-au pierdut vietile intr-un accident de circulatie.
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. ... Femeia implicata in accident este constienta. ... Nu-mi amintesc de un accident atat de grav in ultimii ani”, a spus Raed Arafat.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Accident grav in judetul Vrancea. ... Un autocar cu 42 de copii din Ucraina, implicat intr-un accident in Vrancea. Autocarul plin cu turisti venea din Ucraina si trebuia sa ajunga in Bulgaria.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
google-analytics.com