Cautare

180 de rezultate pentru "bucharest christmas" (3.22 secunde)
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Pe 21 mai, la ora 12.00, se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.
Cateva sute de ciclisti vor pedala sambata (9 Aprilie 2016) la Bucharest Bike Break, prima competitie de ciclism din zona Casei Poporului din 2016. ... Teodor Demetriad, fost sportiv de performanta si antrenor de fitness, este unul dintre campionii care va lua startul Bucharest Bike Break.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k.
RPG Security asigura paza si protectia locatiilor Festivalului International al Luminii - Spotlight on Bucharest Editia I Organizatori:
Targ Traditional de Craciun in ParkLake Bucuresti, 29 Nov 2016- 12 Dec 2016 Targ Traditional de Craciun IWA Christmas Bazaar Bucuresti, 11 Dec 2016 - 11 Dec 2016 Pe 11 Decembrie comunitatea diplomatica din Romania se mobilizeaza in spirit filantropic Bucharest Christmas Market - Piata Constituției Bucuresti, 1 Dec 2016- 30 Dec 2016 Targul de Craciun Bucuresti, 1- 30 Decembrie, Piata Constitutiei Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
va avea loc prima editie a Bucharest Summer Parade. Incepand cu ora 10.00, pasajul va fi deschis pentru vizitare, iar Bucharest Summer Parade va incepe intre orele 11.00 si 11.30.
Atletul kenyan Patrick Kimeli a castigat duminica a 8-a editie a Maratonului Raiffeisen Bank Bucharest, disputata pe distanta clasica de 42,195 km, cu timpul de 2h13min15sec, stabilind un nou record al competitiei.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Bucharest City Tour are pagina de internet In mai, incepe un nou sezon Bucharest City Tour. ... Site-ul ofera informatii in limbile romana si engleza privind obiectivele turistice care pot fi vizitate in cadrul Bucharest City Tour, traseul autobuzelor, dar si programul de circulatie al acestora si preturile biletelor.
Se infiinteaza in sezonul rece linia 361 pe acelasi traseu Societatea de Transport Bucuresti (STB SA) anunta inchiderea sezonului pentru autobuzele etajate ale liniei turistice cu tarif special Bucharest City Tour, la data de 1 noiembrie 2018.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate.
72 din cadrul Bucharest Christmas Market 2015, organizat la Universitate. Am adus la acest targ obiecte din sticla, ceramica si metal lucrate manual!
Firma Schokomell - gustul ciocolateriei naturale - din Municipiul Ramnciu-Sarat, judetul Buzau, participa in aceasta perioada la targul traditional Bucharest Christmas Market 2015, organizat de Craciun in aceasta perioada, la Universitate.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, puteti achizitiona:
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
• iMapp Bucharest 555 Tot sambata, de la ora 23,00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa, urmat de "DJ Open Air Party"care va transforma Piata Constitutiei intr-un club in aer liber.
ABRC construieste o comunitate de oameni sanatosi, pozitivi, responsabili, cu spirit civic, care fac sport in aer liber si voluntariat", a declarat Valeria Van Groningen, presedintele Asociatiei Bucharest Running Club (ABRC), organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania.
google-analytics.com