Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (3.00 secunde)
In perioada 13-15 noiembrie 2009, la "ITC Brasov" se desfasoara un eveniment imobiliar ce poate asigura confortul si stabilitatea pentru viitor, informeaza organizatorii. ... Abundenta de oferte, accesibilitate si experienta, sunt cuvintele care stau la baza evenimentului imobiliar ce concentreaza in Brasov elita dezvoltatorilor imobiliari la nivel national.
Referitor la comunicatul Ministerului Transporturilor de la sfarsitul saptamanii trecute prin care se precizeaza ca membrii COTAR nu au confirmat invitatia in perioada 18-19 martie, la Brasov, la o conferinta la care vor participa reprezentantii MTI, Autoritatii Rutiere Romane, Ministerului de Interne si ai Ministerului de Finante, Stefanescu a precizat ca nu a primit nicio invitatie.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Pannonia"- Brasov (08.22), Budapesta (18.47).
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
• Terminale de marfuri, fabrici, Autostrada Comarnic - Brasov sau reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda sunt exemple graitoare despre cum autoritatile gestioneaza relatia cu investitorii. ... Francezii de la Vinci s-au re tras de la constructia Autostrazii Co marnic - Brasov.
Recent, premierul Emil Boc a invitat oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in Romania intr-o serie de proiecte care vor fi realizate in parteneriate public private, precum autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Implinirea a 10 ani de existenta Eurocopter in Romania a fost celebrata la Brasov de ambasadorii Frantei si Marii Britanii, alaturi de premierul Romaniei.
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
Autobuzul romanesc, nedorit la noi in tara, ajunge la arabi Autobuzele Roman Brasov nu au fost dorite de nicio municipalitate de la noi din tara. ... La Uzinele Roman Brasov se mai produc camioane, autovehicule speciale pentru diverse industrii si tractoare.
Drumul judetean Sacele - Campina 4 Realizarea autostrazii Comarnic - Brasov Cu putin timp inainte de a afla daca autostrada Comarnic-Brasov se va construi sau nu, sefii de la Transporturi vin cu noi idei pentru ca drumul spre munte sa nu mai reprezinte weekend de weekend un cosmar pentru soferi.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Tot astazi, au fost inaugurate in localitatea Brasov doua magazine PROFI City.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
De asemenea, el a sustinut ca s-a finalizat analiza ofertelor pentru autostrada Ploiesti - Brasov si urmeaza sa se decida castigatorul licitatiei, pentru a incepe efectiv executia.
Din Antalya la Brasov LPF a anuntat programul etapelor 19 si 20 din Liga 1. Jocul FC Brasov - Pandurii deschide sezonul oficial al primei ligi in 2012, vineri, 2 martie, ora 18.00.
Pandurii, in schimb, a cedat la Brasov la doar trei minute dupa ce obtinuse egalarea. ... Nu suntem linistiti Dupa infrangerea de la Brasov, scor 1-2, Pandurii Targu Jiu intalneste in urmatoarele doua etape principalele candidate la titlu in acest moment, Dinamo, la Targu Jiu, si CFR Cluj, in deplasare.
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
google-analytics.com