Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (3.44 secunde)
Astfel, manifestarea expozitionala a reunit 27 de firme producatoare si distribuitoare de masini, utilaje si echipamente agricole, produse agricole, material semincer si produse chimice pentru agricultura din Arad, Arges, Brasov, Bucuresti, Cluj, Satu Mare si Dolj.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), principalul actionar al Rulmentul Brasov, a respins la sfarsitul saptamanii trecute propunerea formulata de unii actionari minoritari privind divizarea companiei in trei firme.
Constructorii Autostrazii Bucuresti-Brasov trebuie sa incaseze de la statul roman 1,8 miliarde de euro, cu 200 de milioane de euro mai mult decat s-a negociat in 2002, din cauza ca intre timp s-au scumpit materialele de constructii si cele pentru amenajarea terenurilor, sustine Search Corporation, citata de NewsIn.
"Actuala disputa dintre Prefectura Brasov si Ministerul Culturii si Cultelor trebuie rezolvata indiferent prin ce modalitate. ... Firma de avocatura care reprezinta interesele familiei Habsburg in Romania a inaintat anul trecut o oferta de vanzare a Castelului Bran catre Consiliul Judetean Brasov.
AVAS a mandatat reprezentantii sai in Adunarile Generale Extraordinare ale actionarilor pentru a vota, in cazul a trei societati (Tractorul Brasov, Rulmentul Brasov si Abrom Barlad), disponibilizarea colectiva cu plati compensatorii a intregului personal, conform OUG nr.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana la termenul-li-mita de marti opt oferte din partea unor firme din Romania la licitatia organizata pentru desemnarea lichidatorului uzinei Tractorul Brasov. Potrivit surselor din cadrul companiei, citate de Mediafax, opt firme concureaza pentru contractul de lichidare a uzinei Tractorul Brasov.
Compania Centerra Capital Partners, care administreaza Flavus Investitii, firma care si-a adjudecat, prin licitatie, platforma Tractorul Brasov, intentioneaza sa investeasca anual in Romania 200 de milioane de euro, inclusiv in proiecte imobiliare, au anuntat reprezentantii firmei.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anulat licitatia pentru desemnarea lichidatorului societatii Rulmentul Brasov, intrucat dizolvarea si lichidarea voluntara a societatii a fost suspendata de catre Tribunalul Brasov, la cererea actionarilor minoritari.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anulat licitatia pentru desemnarea lichidatorului societatii Rulmentul Brasov, intrucat dizolvarea si lichidarea voluntara a societatii a fost suspendata de catre Tribunalul Brasov, la cererea actionarilor minoritari.
Agricultorii ar putea cumpara din nou tractoare produse de Tractorul Brasov. Si asta pentru ca firma Flavus Investitii, care a cumparat activele uzinei de la Brasov, promite sa reorganizeze productia.
Guvernul va plati despagubiri suplimentare in suma totala estimata la 9,71 milioane de lei pentru exproprierea a 345 de imobile proprietate privata, aflate pe amplasamentul lucrarilor de constructie a autostrazii Bucuresti-Brasov.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei sa trimita in 30 de zile informatiile necesare evaluarii ajutorului de stat pentru Tractorul Brasov.
Comisia Europeana a avizat vanzarea platformei industriale Tractorul Brasov, considerand ca AVAS a obtinut cel mai mare pret posibil pentru active, nu a descurajat investitorii interesati si a actionat ca un agent economic, in conditiile economiei de piata.
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Si cea de-a sasea licitatie organizata pentru vanzarea platformei industriale Rulmentul Brasov a esuat. ... Uzina Rulmentul Brasov a intrat in procedura de dizolvare si lichidare voluntara, anul trecut.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, joi, ca sumele care vor fi alocate in acest an pentru Autostrada Brasov-Bors "vor depasi 400-450 de milioane de euro".Potrivit primului-ministru, pana acum au fost platiti 238 de milioane de euro, dar mai exista sume suplimentare alocate Ministerului Transporturilor, care vor fi platite pe masura realizarii si acceptarii lucrarilor."Fata de alocarile bugetare initiale pentru Autostrada Transilvania, am majorat substantial, la rectificarea bugetara din luna iunie, alocarile pentru acest obiectiv de infrastructura.
Guvernul a bugetat in 2009 o suma de circa 450 milioane euro pentru lucrarile la autostrada Brasov-Bors, compania Bechtel sustinand, in discutiile cu reprezentantii Executivului, ca poate derula anul viitor lucrari in valoare de 500-550 milioane euro.
În nici unul dintre contractele de cesiune incheiate pentru creantele CET Arad, Oradea, Brasov si RAAN Mehedinti nu a fost consemnat cuantumul onorariilor, SC BEST fiind libera sa il stabileasca.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET-urile din Oradea, Arad si Brasov, furnizori de agent termic si apa calda catre populatie. ... Pentru CET Brasov termenul este 5 martie - la instanta din Brasov, la care ne vom prezenta si noi sa ne sustinem cauza.
google-analytics.com