Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (2.62 secunde)
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate astazi la vanzare societatea Tractorul Brasov.
Directia de Comunicare si Relatii Publice a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ne-a trimis unele precizari cu privire la materialul „Mahindra&Mahindra va prelua 'Tractorul' Brasov“, aparut la 25 august a.c. ... Brasov“.
Guvernul va aproba, pina la sfirsitul lui ianuarie, noul contract negociat cu firma Bechtel pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu. Primul-ministru a spus ca "exista prevederi bugetare care sa permita desfasurarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors intr-un ritm cu mult mai sustinut decit anul trecut ".
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va scoate la privatizare in perioada urmatoare cinci societati, printre care Antibiotice Iasi si Rulmentul din Brasov, informeaza un comunicat al AVAS.
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori.
Conform analizei preluate de un post de televiziune, in vizorul investitorilor imobiliari sunt in principal marile orase, precum Cluj, Arad, Timisoara, Brasov si Constanta, care promit si o rata de profit destul de buna.
Indienii sunt interesati de echipamentele de productie de la Tractorul Brasov. Compania indiana Mahindra & Mahindra ar putea cumpara unele active ale fabricii de la Brasov, a declarat presedintele diviziei de echipamente agricole a firmei, Anjanikumar Choudhari, citat de publicatia locala "Economic Times".
In martie 2008, Bechtel va incepe lucrarile la sectiunea Mihailesti-Suplacu de Barcau si la inca un tronson, Brasov-Fagaras sau Gilau-Mihailesti.
Bucurestiul este devansat de Iasi, Cluj si Brasov. În urmatorii trei-cinci ani, densitatea spatiului închiriabil la mia de locuitori în cele mai importante 13 orase din tara se va tripla. ... Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti.
Poiana Brasov ocupa primul loc intr-un top al celor mai ieftine 14 destinatii de schi, pretul pentru serviciile de schi, mancare si bautura pentru o saptamana fiind putin peste 200 de lire sterline, potrivit publicatiei The Daily Telegraph, care citeaza un studiu al Postei Britanice.
HOYO - SHK Modern Agricultural Equipment, reprezentantul pentru Europa al Shantuo Agricultural Machinery Equipment din China, urmeaza sa investeasca 20 de milioane de dolari într-o fabrica de asamblat tractoare de mica putere în judetul Brasov.
• In ceea ce priveste apartamentele noi, in primele doua saptamani ale anului, cele din Brasov si Constanta s-au scumpit, in medie, cu 4% fata de luna decembrie.
Rasnov este o mica localitate de langa Brasov, in inima Carpatilor, cu 15 000 de locuitori, printre care trei chinezi. ... In acel an, judetul Brasov si-a anuntat colaborarea cu provincia Liaoning. ... In prezent, la universitatea Transilvania din Brasov exista, din septembrie 2010, un institut romano-chinez numit ‘Confucius‘.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. ... Valoarea despagubirilor morale in cazul accidentului provocat recent de realizatorul TV Serban Huidu va depinde de sentinta pronuntata de Judecatoria Brasov.
Adama, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, va fi prezent toamna aceasta in cadrul TIB (Targul Imobiliar Brasov), unde ii asteapta pe cumparatori cu o super-oferta la cele mai bine vandute apartamente din complexul rezidential Evocasa Viva.
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... La Brasov, magazinul se afla la parterul unui bloc de locuinte de pe Str. ... Este al optulea PROFI din localitate si al 12-lea din judetul Brasov.
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Adrian NASTASE) In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. ... Nu cred ca el nu stia ca localitatea Comarnic - de unde ar fi pornit autostrada spre Brasov - se afla DUPA localitatea Cornu.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov.
Mineral Expo Brasov! ... International Trade Center devine intre 5 si 8 decembrie 2013, locul unde dorintele devin realitate, Mineral Expo aflandu-se in aceasta perioada din nou in Brasov. ... Mineral Expo Brasov se desfasoara intre 5 - 8 decembrie 2013, intre orele 10.00-18.00.
google-analytics.com