Cautare

437 de rezultate pentru "braila" (7.70 secunde)
Urmeaza, pana la sfarsitul anului, statii la Slatina, Iasi, Suceava, Bacau, Focsani, Braila si Sibiu. ... Avem, de asemenea, in constructie, doua fabrici la Braila, de biodiesel si de ulei vegetal, cu productii anuale estimate la 80.000 de tone la ulei si de 50.000 de tone la biodiesel.
Primul excavator romanesc dupa aproape 10 ani Compania braileana Promex Braila a construit primul sau excavator dupa o pauza de productie de aproape 10 ani. ... Compania Promex Braila a montat in aceasta luna primul excavator dupa opt ani in care fabrica a fost inchisa.
Din presa mai aflam ca in curand vor incepe lucrarile la podul Macin-Braila. ... Costul unui astfel de pod sunt relativ mari, in jur de un sfert de miliard de euro (cam jumatate din costul podului Braila-Macin).
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. ... De maine, noul magazin din Braila va fi deschis in format City pe str.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Mai mult, atrag atentia asupra faptului ca orasul Macin se afla la o distanta mica de municipiile Braila si Galati, ceea ce in perspectiva ar putea atrage judecatori care sa activeze la aceasta instanta.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
In paralel, Carrefour si Green Group au testat si solutia de colectare de PET-uri si doze de aluminiu in Carrefour Baneasa si Carrefour Braila cu ajutorul unor masini speciale dispuse in interiorul centrelor comerciale.
• Avertizarea cod galben, valabila de joi, ora 18.00, pana vineri, la ora 09.00, a fost emisa pentru Bucuresti si aproape toate judetele tarii, cu exceptia judetelor Satu Mare, Vaslui, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta, unde ar putea sa ploua, dar pentru intervale scurte de timp.
o gravida care statea sa nasca, n-a primit aprobarea sa mearga la o maternitate din Slobozia - la doar 30 km, pentru ca era din judetul Braila.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Rafalele de vant pot depasi, in special in judetele Buzau, Ialomita, partea de est a judetului Braila, 70 km/ora. ... Codul portocaliu se instituie in judetele Buzau, Prahova, Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati.
Astfel de tuneluri exista si in alte orase romanesti, cum sunt cele de pe malul Dunarii, Calarasi si Braila. Specialistii de la muzeele de arheologie din aceste zone le-au investigat si fotografiat.
Vaporul cu zbaturi Borcea Nava Borcea, de care aminteam in articolul in care explicam termenii nava si vapor, Nava sau vapor?, se pare ca este prima nava cu propulsie proprie construita de inginerii navali romani, in Romania, conform unei declaratii date de domnul inginer Dorin Buca, directorul adjunct al Santierului Naval din Braila intr-un articol pentru jurnalul.ro:
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau.
Situatie absurda la Spitalul Judetean din Braila. Usile de la sectia de Terapie Intensiva unde sunt tratati bolnavii de COVID sunt cu 10 centimetri mai inguste decat paturile.
O masina de gunoi a cazut intr-o groapa aparuta dupa surparea asfaltului, pe o sosea din Braila. Ca sa scoata autoutilitara din groapa de aproape un metru, a fost nevoie de o macara.
Incident violent intre un medic si ruda unui pacient, pe holurile Spitalului Judetean din Braila. Doctorul a reactionat agresiv, dupa ce a primit mai multe reprosuri, iar scena a fost transmisa live, pe Facebook.
google-analytics.com