Cautare

2102 de rezultate pentru "bogdan gavrila dima" (3.22 secunde)
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Nicolae Dima, a declarat ca prin acest program se urmareste pregatirea tehnica a studentilor, finantarea studiilor viitorilor ingineri fiind asigurata din fonduri externe. ... Pe langa acesta, alti studenti vor face practica in lunile iulie si august in institutii de invatamant superior din Rusia sau Bulgaria", a declarat Nicolae Dima.
La un pret modic, cursantii au avut ocazia sa asimileze tehnici de comunicare si alte elemente necesare formarii unui antreprenor de succes, calitatea cea mai importanta a acestui complex curs fiind aceea ca el se adreseaza schimbarii mentalitatii participantilor la seminar, a apreciat Dumitrache Dima, director al ANEIR.
Intre participanti si consilierul de afaceri al programului EMPRETEC Romania, Dima Dumitrache, s-a iscat o discutie in ce priveste modul in care s-a desfasurat cursul, dar si despre greutatile pe care oamenii de afaceri le intimpina.
Ella Dima concurenta din editia a treia de la iUmor Sezonul 12, care a aparut in scena avand bustul acoperit doar cu doi plasturi a venit in emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.
Dima Iulian (Bucuresti) / Asistenti: Dima Iulian (Bucuresti) si Urzica Vladimir (Piatra Neamt) Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / Arbitru AVAR:
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Ca intr-o campanie electorala in toata regula, la Corbu a fost prezent ieri chiar presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof. ... Bogdan Ovidiu Popescu a absolvit doua doctorate, primul la U.M.F.
Bogdan Popescu: ... Bogdan O. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu insita si asupra componentei genetice: ... Bogdan Popescu pledeaza pentru o strategie globala, constand in masuri de preventie la nivelul populatiei.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Senatorul umanist Gavrila Vasilescu si deputatii Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu au primit somatii scrise din partea presedintelui filialei judetene a formatiunii inca de guvernamint prin care li se cere sa isi stinga obligatiile financiare.
Presedintele PSD Bihor sustine ca presedintele CJ, Kiss Alexandru, si doi vicepresedinti, Stefan Seremi si Gavrila Ghilea, fac asa cum vor ei licitatiile la nivel de judet, urmandu-si doar propriile interese.
Dupa George Maior, in fata ei s-a aflat Gavrila Nicolae, decedat luna trecuta. Urmatorul pe lista dupa Gavrila Nicolae era social-democratul Cornel Suciu.
Secretarul Senatului, Gavrila Vasilescu, a declarat ca, in urma celui de-al doilea apel nominal, insotit si de votul nominal privind prelungirea mandatului membrilor Curtii de Conturi, doar 60 de senatori si-au exprimat optiunea de vot, in timp ce 15 senatori au parasit sala de plen.
Primele surprize sunt candidatura lui Petru Filip in colegiul 3 Senat care are arondata zona Oradea - Salonta, dar si faptul ca Stefan Seremi va candida la Camera Deputatilor (si nu la Senat, cum dorise initial) pentru colegiul 5, colegiu ravnit de colegul sau Gavrila Ghilea, dar si de Octavian Bot.
Pedelistul Gavrila Ghilea a tinut sa precizeze ca si Radu Tirle ar trebui sa dea dovada de bunavointa atunci cand grupul PDL din Consiliul Judetean doreste sa introduca pe ordinea de zi proiecte care initial nu au fost cuprinse in mapa de sedinta.
Presedintele Consiliului Concurentei, Alexa Gavrila, a declarat ca a declansat deja o ancheta, tocmai pentru a verifica daca anunturile privind scumpirea painii sunt rezultatul unei intelegeri secrete intre producatori, lucru interzis de lege.
"Comparand aceste cifre cu rezultatele la nivel national pe aceeasi perioada, identificam un interes comun intregii tari pentru creditele negarantate, dar si o tendinta care creste in mod constant, de la luna la luna, pe segmentul garantat (o crestere procentuala, la nivel national, de aproximativ 1%)", a explicat Roxana Gavrila, directorul Departamentului Comunicare si Marketing Credit Team.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
google-analytics.com