Cautare

69 de rezultate pentru "blogger" (2.84 secunde)
Inainte de a fi blogger, inainte de a fi cintaret, inainte de a fi actor, Tudor Chirila a fost un copil care adormea cu paginile cartii inghesuite in coltul pernei.
Moshemordechai.ro: Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text.
Florin Grozea este artist, compozitor, producator muzical, blogger si speaker cu experienta de 17 ani in industria muzicala. Peste 100 de melodii compuse din care 8 number one in Romania.
- antreprenor - blogger - psihometrician - practician Theta Healing - consilier de dezvoltare personala - initiat in sistemele energetice REIKI Traditional - master, KARUNA, OSHO NEO REIKI "Viciile mele sunt proprietatea mea de invatare, virtutile mele aparttin adevarului, intelepciunea mea vine din greselile mele, si provocarile prin care trec creeaza victoriile mele".
Sectiunea "Recomandat de.." este sustinuta de Ana Morodan (www.anamorodan.com), binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational.
Nimeni altul decat valorosul blogger care semneaza Moshemordechai, ale carui articole le-ati putut citi si pe site-urile www.estiri.ro si www.einformatii.ro Daniel Octavian Bejan a postat pe blog urmatorul text:
Despre mine Numele complet e Alexandru Adrian Negrea (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ sau [email protected]) Din martie 2013 coordonez departamentul de Facebook Marketing in cadrul agentiei Spada Am 29 de ani si sunt pe net din 1999, de cand m-am inscris la Colegiul Gh Airinei din Bucuresti, la sectia mate-info Scriu pe acest blog din martie 2006 si sunt unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani Sunt pasionat de marketing si comunicare online, citesc tot ce-mi pica in mana pe tema asta si experimentez orice nou instrument online care ma poate ajuta sa inteleg mai multe despre comportamentul utilizatorului de internet Sunt trainer in cadrul Social Media School, platforma de training-uri pe care am pus-o la cale impreuna cu Andrei Rosca in 2012 Nu ca ar conta prea mult, dar sunt formator acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii Am colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania (si pana acum nu s-a plans nimeni) In perioada octombrie 2010 - februarie 2013 am ocupat functia de Social Media Manager laBCR In paralel cu acest blog mai scriu si pe marketing20.ro, blog despre marketing si comunicare online Vorbesc despre social media pe la mai toate conferintele si evenimentele dedicate mediului online Colaborez cu majoritatea asociatiilor studentesti din Bucuresti si incerc sa-i conving pe studenti sa profite de oportunitatile profesionale oferite de mediul online Sunt fan Android si Windows si imi place sa testez orice gadget care foloseste unul dintre aceste sisteme de operare Mai am mici pasiuni, dintre care amintesc fotografia, ceasurile si limbajele de programare (CSS/HTML si PHP) Imi place sa cred ca sunt cel mai relaxat om in viata • Despre blog Am inceput acest blog scriind despre orice, despre societate, despre Bucuresti, despre calatorii si despre cum as putea sa castig bani pe internet.
Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita - Fashion & Beauty blogger Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar:
Acest lucru a fost remarcat si de celebrul blogger si om de televiziune Perez Hilton, care a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa Gimme Gimme:
Michael Zupancic, Ambasadorul Republicii Slovenia in Romania, a Virginiei Costeschi, blogger cultural si a traducatoarei Paula Braga Simenc. Evenimentul realizat cu sprijinul Ambasadei Republicii Slovene in Romania s-a incheiat cu o sesiune de autografe si o degustare de vinuri slovene.
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA.
Pe blogul intitulat siblondelegandesc.ro, Miruna Ioani, medic dentist, se prezinta astfel: Despre mine - Nascuta in Sibiu si crescuta pe asfalt, ajunsa dentist cu acte-n regula si pui de scriitoare-n inima ei.
Aceasta este concluzia lui Razvan Pascu, un om cu experienta in turismul intern si international, consultant si blogger in acest domeniu.
Bogdana Dobre, blogger, este de parere ca ar fi binevenita o campanie de informare pe tema educatiei sexuale pentru femei - un articol scris dupa dezbatere de Bogdana aici.
(continuare) • Sa dea Domnul sa ramana teferi ca tara, dar de vor "crapa", urmare a prostiei lor monumentale!
(continuare) • Sa fie clar: eu, unul, sunt pentru integritatea teritoriala a Ukrainei la toate azimuturile! Desi va fi un miracol sa mai ramana intreaga - cu o Rusie atata de agresiva!
• Charles Tannock, membru al Comitetului pentru Afaceri Externe in cadrul Parlamentului European are o redutabila analiza : "Visul lui Putin", in "Romania libera", 7 martie, p.
Dani Otil, prezentator TV si blogger, sustine si el proiectul prin care elevii se pot forma ca profesionisti in meseria de comerciant-vanzator.
Un comentariu interesant pe aceasta tema a postat, la inceputul anului 2015, pe site-ul sau, Ben Emlyn-Jones, un blogger bine orientat pe subiecte controversate.
FARCAS) La inceputul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, in 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o autopsie extraterestra, a aparut si o inregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pana azi nu a fost definitiv clarificata.
google-analytics.com