Cautare

618 de rezultate pentru "blanda petru" (3.90 secunde)
Sa nu se joace cu focul, pentru ca pisica blanda stiti cum...", a declarat Ponta, legat de afirmatiile lui Traian Basescu ca ar putea sa publice stenogramele din sedinta CSAT in care premierul a plecat foarte repede din cauza bugetului MApN.
Nu as spune ca am avut o viata usoara, si nici ca ea a fost blanda cu mine si cu cei dragi mie.
Va fi primul /AMPRESS / Editorial de Lucian Avramescu Primul guvern care nu va fura in blanda, mioritica, indelung violata noastra Romanica, este guvernul Ciolos, validat acum cateva minute.
Presedintele Fundatiei Comerciale Romane, Ion Pargaru, specialist in comert exterior, a spus ca situatia exporturilor romanesti este de-a dreptul dezastruoasa, chiar si aceasta caracterizare fiind prea blanda.
Clima este rece in general, dar sud-vestul are o clima mai blanda si dealuri impadurite. Locurile pline de salbaticie pot fi destinatia ideala pentru persoanele care vor in special sa escaladeze munti.
Daca in Romania legislatia este inca prea blanda cu falsicatorii si contrabandistii, Comisia Europeana propune noi reglementari pentru sanctionarea pirateriei si a contrafacerilor.
"Pentru cei care considera ca aparenta Cayenne este prea blanda, mai avem niste imbunatatiri tehnice", declara Lumma cu mandrie, referindu-se in special la suspensia mai joasa.
Clima si relieful atrag occidentalii Frumusetea peisajului romanesc, precum si clima blanda din tara noastra vor cantari mult in deciziile strainilor cu privire la destinatia caselor de vacanta.
Cu toate ca mai este o saptamana pana la Paste, doljenii nu prea se inghesuie sa se adreseze abatoarelor autorizate.  O mogaldeata pufoasa, blanda, cu boticul plin de lapte, care zburda in iarba - cam asta e imaginea pe care o au copiii despre mielusei.
Iarna blanda a permis de asemenea avansul lucrarilor in constructii de 30% din primul trimestru, fata de aceeasi perioada din 2006.
Iarna blanda, scaderea cotatiei dolarului si a petrolului pe pietele internationale au redus vanzarile de carburanti si, implicit, profitul companiilor petroliere.
Taxa, aproape simbolica, de paza, cuprinsa între 40 si 90 lei/an/ha, ar permite specialistilor sa asigure si padurilor particulare un regim de întretinere si exploatare ca la carte, dar nu sunt multi cei care se înghesuie sa-si predea suprafetele catre silvicultori.  35.000 ha de teren impropriu pentru agricultura Cresterea procentului de împadurire ar asigura judetului o clima mai blânda si ar opri procesul de desertificare început lent, dar sigur, în sudul Doljului.
Se putea lucra de o luna si jumatate, ca a fost iarna asta blanda. Bani sunt, ca s-a aprobat bugetul.
Publicista este blanda in exprimare, in fapt Oprescu nu este fraier, ci complice: doctorul i-a facut cadou lui Basescu un numar infim de voturi, dar suficiente pentru castigarea celui de-al doilea mandat al hulitului presedinte.
Si ei traiesc tot in Romania, dar pentru ei legea este mult prea blanda, iar statul nu se grabeste sa ii impoziteze.
Bine ca plecam Ivorianul Ousmane Viera abia asteapta sa ajunga in Antalya, acolo unde vremea este mult mai "blanda"
I-am dat o pedeapsa mai blanda, dar forul international, WADA, ne-a comunicat ca nu accepta asa ceva. Adica sportivul este vinovat!
Aici clima este mai blanda si pot sa fac intensitate mai mare in efort. Aici sunt foarte multi atleti in pregatire, chiar campioni europeni, mondiali si olimpici.
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" (continuare) "Imi maschez supararile" - Cum a trecut dubla campioana olimpica de la un dram de zgarcenie la generozitate De pe tricoul ei ne sar in ochi o pisica blanda - "nu stiu cine e pisica asta, asa au facut-o creatorii piesei vestimentare" - si cinci litere de-o schioapa care vorbesc perfect despre punctul carierei sale - "Vogue?
Deturnat de escroci si troli In ianuarie, secretarul general al ONU, portughezul Antonio Guterres, a vorbit in marja Forumului Economic Mondial de la Davos despre reglementarea blanda a internetului, deplangand folosirea acestui mijloc de unele tari pentru incalcarea drepturilor omului.
google-analytics.com