Cautare

618 de rezultate pentru "blanda petru" (5.57 secunde)
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Pe langa acestia, au mai plecat de la peremisti in 2005 deputatii Nati Meir si Dan Liga si senatorii Mihai Lupoi si Dorel Constantin Onaca, iar in aceasta luna deputatul Petru Calian.
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. ... Il cheama Tudor, dar va mai purta si numele de Petru sau Pavel.
Petru, inchinare in Biserica Ortodoxa din Capernaum, Tabgha - Biserica ce aminteste de minunea inmultirii painilor si pestilor (hranirea a 5.000 de oameni cu 5 paini si 2 pesti), Biserica Sf. Petru, Raul Iordan -Yardenit:- loc amenajat pentru a intra in apa Iordanului.
Petru Movila a devenit mitropolit al Kievului si intemeietorul Academiei rusesti. ... Milescu Spataru pe langa activitatea diplomatica si stiintifica a fost invatatorul lui Petru cel Mare.
Construit intre anii 1402-1437, de catre Cavalerii Sfantului Ioan, a fost numit Sfantul Petru Eliberatoru, deoarece era singurul centru de greutate al crestinismului in Asia Mica, in lupta cu musulmanii.
Aceasta a fost decizia politica", a declarat, ieri, liderul PD Bihor si primarul municipiului Oradea, Petru Filip. ... Inainte cu o zi de luarea acestei decizii, consilierul UDMR l-a condus pe noul presedinte, Tóth Alexandru, chiar in cabinetul primarului Petru Filip, pentru confirmare.
Vicepresedintele Partidului Conservator, Petru Calian, a anuntat ca PC va vota impotriva ordonantei de infiintare a Fundatiei "Gojdu". ... "Domnul Voiculescu i-a si transmis ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, sa nu se mai bazeze pe PC", a afirmat Petru Calian.
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
Pe pozitia a doua a acestui clasament se afla social democratul Dan Nica, cu 12 referiri in context neutru si una in context negativ, urmat de deputatul PRM Liviu Codirla cu 5 referiri si o aparitie, in context neutru, si una in context negativ, si de independentul Petru Lificiu, tot cu 5 referiri, dar cu 3 aparitii, toate in context neutru.
Liderul PD Bihor, Petru Filip, sustine ca duce o campanie "suta la suta transparenta financiar" si cere adversarilor lui Traian Basescu sa faca acelasi lucru.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Adrian Moisoiu (PRM), Mircia Giurgia (independent), Ioan Aurel Rus (PRM), Costache Mircea (PRM) si Petru Calian au fost printre cei mai activi deputati in ceea ce priveste initiativele legislative depuse, peste 100 fiecare.
De aceeasi parere este si europarlamentarul Petru Filip, care a declarat ca "inca mai exista nemultumiri pentru ca sunt colegii la nivelul judetului unde anumite comune mari au fost inglobate conform unor calcule politice si nu unor reguli generale.
Primele surprize sunt candidatura lui Petru Filip in colegiul 3 Senat care are arondata zona Oradea - Salonta, dar si faptul ca Stefan Seremi va candida la Camera Deputatilor (si nu la Senat, cum dorise initial) pentru colegiul 5, colegiu ravnit de colegul sau Gavrila Ghilea, dar si de Octavian Bot.
PSD anunta ca duminica, la Biserica Ortodoxa din cartierul Mehala din timisoara, deputatul Petru Andea va prezenta in fata enoriasilor activitatea Grupului Ecumenic de Rugaciune din cadrul Camerei Deputatilor, el fiind presedintele acestui organism.
Presedintele PDL Bihor, senatorul Petru Filip (foto mijloc), a anuntat ca ar prefera o coalitie cu PNL si UDMR.
Doi reprezentanti ai PD-L in Comisia Parlamentara care ancheteaza cazul Nemirschi, Petru Calian si Sulfina Barbu, au tinut sa-si prezinte cu anticipatie concluziile, sustitand ca in baza documentelor studiate, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, ar putea fi acuzat de abuz in serviciu contra intereselor statului.
Recent trecuti de partea Opozitiei, senatorul Petru Filip si deputatul Valentin Rusu au spus ca vor respecta decizia partidelor din care fac parte acum, adica vor ca motiunea sa treaca.
google-analytics.com