Cautare

618 de rezultate pentru "blanda petru" (3.00 secunde)
De asemenea, la intrevedere a mai participat si domnul senator Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului.
Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip. ... Au fost prezenti fostul primar Petru Filip si o echipa formata din trei persoane, condusa de managerul de proiect Marcel Spanciu.
Desenul Iasminei Maria Raceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public drept castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema "Romania mea este...". ... - Iasmina Maria Raceanu, clasa a VIII-a B - Colegiul National Petru Rares, Suceava;
Ceva mai tarziu, Sfantul Apostol Petru spune in Faptele Apostolilor: ... Pe acelasi fir se inscriu cuvintele Apostolului Petru:
Caietele au fost citite, descifrate, valorificate si reproduse in editii succesive, timp de un secol, de cateva generatii de eminescologi, de la Perpessicius, George Calinescu, la Dimitrie Vatamaniuc si Petru Cretia. Referindu-se la daruirea cu care Dimitrie Vatamaniuc a lucrat la editia integrala Eminescu, Petru Cretia spune:
Arhiepiscopul mitropolit Ioan Robu, prezent in delegatia episcopilor romani, a apreciat evenimentul drept un act de comuniune cu toti crestinii prezenti in Piata Sfantul Petru:
Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Andrei l-a urmat pe Christos, spunandu-i fratelui sau Petru: ... - Pe cand Iisus umbla pe langa Marea Galileii, a vazut doi frati, pe Simon, ce se numeste Petru si pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja in mare, caci erau pescari.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. ... Rugati-va, baieti, caci, cine stie, pentru un locsor sub pulpana Sfantului Petru se va milostivi vre-un judecator buimac si de voi!
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990.
Noua cladire va avea opt etaje si va fi amplasata chiar langa actuala incinta a institutiei, pe strada Petru Rares nr. ... Daca iarna e blanda, poate vom reusi sa sapam groapa fundatiei si sa turnam beton, mai mult nu putem face.
Petru Lificiu, deputat PSD, este decis sa-si dea demisia din fostul partid de guvernamant. El isi motiveaza gestul prin faptul ca doreste sa adere la doctrina ecologista si sa se inscrie intr-un partid de o asemenea orientare.
Petru Calian: ... Lakatos Petru: In actul normativ de stabilire a contraventiilor, aceasta posibilitate trebuie mentionata in mod expres. Eu am solicitat acest lucru, onor comisia n-a binevoit sa citeasca articolul pana la capat.
La sfarsitul lunii septembrie, deputatul UDMR Lakatos Petru a demisionat din aceasta functie ca urmare a numirii sale in postul de consilier de conturi in cadrul Curtii de Conturi. ... In 2008, Lakatos Petru a fost ales deputat UDMR in colegiul 2 Bihor cu 13.732 de voturi.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Exceptie facand unele fragmente din proza lui Petru Dumitriu, si acelea rezultatul unui siretlic (refugiul in descrieri de natura), n-am intalnit nici macar un rand de proza, de poezie, nici macar un strop de arta plastica, prin care creatia dedicata dusmanului de clasa sa reziste in posteritate.
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Deputatul Petru Calian a ales partidul lui Dan Voiculescu dupa ce a demisionat din PRM si s-a ales cu functia de presedinte interimar al filialei Cluj a PC.
google-analytics.com