Cautare

618 de rezultate pentru "blanda petru" (3.24 secunde)
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... Pe cetateanul Petru Filip nu il cunosc, in schimb, primarul Petru Filip este o prezenta notorie in spatiul public.
La final, seniorii liberali au adoptat o pozitie "mai blanda" in privinta fuziunii cu PD. ... Constantin Balaceanu-Stolnici (foto), presedintele Senatului PNL, a declarat ca s-au discutat argumentele pro si contra si s-a acceptat o pozitie mai blanda.
Rac Saptamana care te asteapta iti va aduce popularitate, socializare, dragoste blanda, optimism si dorinte implinite.
Mesagerii Luminii, Alternanta, Dimensiunea IV-TYMM, Bioenergia-Terapie blanda si Miriam. ... Credinta blanda a ametistului potoleste temporar procesele gandirii lumesti ce inunda in mod obisnuit constiinta, astfel ca mintea poate sa experimenteze linistea eterna.
Violenta a aparut acolo unde decidea un singur om, care isi plasase in forurile de decizie colectiva servitori fara coloana vertebrala! Cat de rau ar fi Parlamentul, dictatura a trei sute de oameni e mai blanda decat a unuia singur.
"Era inteligenta, impunatoare, blanda". ... Era inteligenta, impunatoare, autoritara, blanda, buna. Nu am de zis nimic de rau de ea", a marturisit Victor la emisiunea "La Maruta".
Consilierul municipal Lucian Caprariu a trecut de la PC la PPCD, iar consilierii judeteni Petru Pavel Ganciu, Peter Mitu si Andrei Ritzinger au migrat de la PNL catre Fundatia Mileniul 3, o formatiune politica ce a functionat doar la Braila.
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Picatura care a umplut paharul Presedintele PNL Bihor a lansat critici dure la adresa liderului PD Bihor, primarul Petru Filip, considerandu-l pe acesta vinovat de proastele relatii dintre cele doua partide.
Vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur, neaga acuzatiile de racolare a unor membri conservatori si considera declaratiile vicepresedintelui PC Petru Calian drept "o copilarie".
Mai exact, deputatul Petru Lificiu a vorbit simbata, la Galati, despre acordul incheiat intre PER si Partidul Verde, alianta formata purtind numele de Alianta Verde - Ecologistii. Acordul a fost semnat de Petru Lificiu din partea PER si Gheorghe Ionicescu din partea Partidul Verde.
Este miscarea facuta de galateanul Petru Lificiu, care a demisionat in urma cu trei saptamani din functia de presedinte al Partidului Ecologist Roman, ramanand un simplu membru al PER, pentru ca ieri sa-si depuna oficial adeziunea la Organizatia Judeteana a Partidului Democrat.
Deputatul PDL Petru Calian a acuzat PNL, UDMR si PSD ca au trasarat colegiile uninominale A®n judetul Cluj, astfel A®ncat cele trei partide sa iasa avantajate.
Dosarul a fost disjuns pentru continuarea cercetarilor asupra fostului deputat Ristea Priboi, pentru complicitate la luare si dare de mita.  Cu un an înainte fusese deferit justitiei si Mihailescu Solicitarea adresata Senatului priveste si declansarea procedurilor pentru formularea cererii de urmarire penala fata de Petru Serban Mihailescu, în Dosarul 98/P/2008 al Directiei Nationale Anticoruptie.
Acest anunt a fost facut chiar de vicepresedintele PDL, Petru Filip, liderul democrat-liberalilor bihoreni. Convins ca PDL va guverna incepand cu 1 ianuarie 2009, Petru Filip a declarat ca o parte dintre candidatii PDL Bihor vor primi functii importante.
La dezbateri au luat parte Alexandru Petru Fratean, secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale, Cristina Iova, directoarea generala a Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane, prefectul de Dolj, Florin Stancu, si vicepresedintele consiliului judetean, Cristinel Iovan.
Opozitia isi mentine decizia de a nu participa la sedintele de plen si la comisii Opozitia ramane pe aceeasi decizie politica de a nu participa la sedintele de plen si nici la cele ale comisiilor permanente, a declarat luni vicepresedintele Senatului, Petru Filip (PDL), in urma discutiilor avute in Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare.
Declaratia a fost facuta in contextul anuntului de inscriere a senatorului Petru Filip in PSD. Ponta a declarat ca grupului parlamentar social-democrat i se alatura Petru Filip, un om care inseamna foarte mult pentru Oradea si pentru Bihor, dar si pentru miscarea politica de stanga.
Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu, va fi eliberat din functie, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta, care s-a declarat deranjat de declaratiile acestuia privind cresterea cu 5% a pretului electricitatii, acuzandu-l de aroganta.
a avut loc intrevederea domnului senator Petru FILIP, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, cu E.S.
google-analytics.com