Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (5.05 secunde)
Ieri si astazi, s-au deschis alte doua magazine PROFI, la Blaj si Feldioara, reteaua ajungand sa numere acum 373 de unitati. Prin inaugurarea magazinului din Blaj, situat pe Bd. ... Abrud, Aiud, Alba Iulia, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Sasciori si Zlatna.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
Conducerea Bergenbier a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va inceta activitatea la fabrica de bere din Blaj ca urmare a scaderii cererii pe piata de profil. ... Productia de bere de la fabrica de la Blaj a fost intrerupta din 2009.
Pelerinajul se va incheia pe 2 iunie, la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica 7 episcopi greco-catolici pe Campia Libertatii. ... Vizita Papei Francisc in Romania se incheie la Sibiu Duminica, in a treia zi a calatoriei apostolice, Papa Francisc va merge la Blaj.
Miryam va canta alaturi de Ovidiu Anton pe scena Eurovision la Stockholm, Suedia. ... Ea nu este deloc straina de Eurovision si face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, iar cu Ovidiu se cunoaste de 8 ani.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro. ... Sunt la dispozitia partidului care cred ca are optiuni serioase pentru Consiliul Judetean Giurgiu", a anuntat Anton, potrivit NewsIn.
Asa, onorata adunare, in anii 1848, cand era cea mai grea sarcina asupra natiunii romane, greutatea robotelor s-a adunat pe Campia Libertatii la Blaj si acolo Adunarea Nationala a luat hotararea care avea sa infrunte iobagia in care gemea sarmana natiune romana.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de azi, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 200 de ani de la nasterea lui Simion Barnutiu, unul din liderii miscarii revolutionare a romanilor ardeleni din 1848, a anuntat, luni, banca centrala.Monedele din argint au o valoare nominala de 10 lei, o greutate de 31,103 grame, un diametru de 37 milimetri si marginea zimtata.Aversul (fata monedei) prezinta un fragment din acuarela lui Costache Petrescu - "Adunarea Nationala de la Blaj", peste care se afla inscriptia "MAREA ADUNARE NATIONALA DE LA BLAJ - MAI 1848".in partea stanga se afla anul emisiunii - 2008, scris vertical, in partea superioara este inscrisa valoarea nominala - 10 lei, langa chenar este inscriptia in arc de cerc "ROMaNIA", iar in dreapta, stema Romaniei.Reversul monedei de argint prezinta portretul lui Simion Barnutiu, iar in stanga, inscriptia "SIMION BARNUTIU" scrisa vertical si, dedesubt, inscriptia "200 ANI DE LA NASTERE".
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Prin lege, oricine poate participa", ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL. ... La fel cum nu cred ca isi vor muta afacerile in Bulgaria, dupa cum au declarat la conferinta de presa organizata recent", ne-a spus Anton.
Cristian Adomnitei a fost demis ieri de premierul Calin Popescu Tariceanu din functia de ministru al educatiei si învatamântului.Potrivit purtatoarei de cuvânt a executivului, Camelia Spataru, premierul i-a propus presedintelui Autoritatii de Cercetare, Anton Anton, sa preia portofoliul educatiei.
Ei sunt trei tineri craioveni, Gigel Chiazna (34 de ani), Mugurel Serban (32 de ani) si Anton Chiazna (32 de ani), care au perfectat o afacere de familie intr-un domeniu relativ nou pentru Romania:
Reteta o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom care spune despre acest preparat ca este painisoara din aluat prea putin dospit, care se face pe vatra cuptoarelor moldovenesti si la care gospodinele respect un ritual:
In anul 1848 Andrei Muresanu publica, in revista Foaie pentru minte, inima si literatura, poezia Un rasunet, care, din data de 24 ianuarie 1990 (pe muzica lui Anton Pann) a devenit Imnul de Stat al Romaniei, cunoscut sub titlul Desteapta-te, romane!.
Marin Anton, consilierul presedintelui BkP, ne-a declarat ca recent Consiliul de Administratie al Carom a decis ca cea mai buna solutie pentru viitorul fabricii onestene este reorganizarea judiciara, facuta in baza Legii nr. ... “Ma pun sub protectia Legii falimentului“, a mai spus Anton.
Consilierul presedintelui Balkan Petroleum (BkP), Marin Anton, ne-a declarat ca BkP a decis vanzarea rafinariei onestene pentru ca „nu mai putea sa o tina si, dupa cum s-a vazut cu arestarile din ultima perioada, a iesi din business era singura solutie corecta.“ Potrivit acestuia, la sfarsitul lui iunie, Marian Alexandru Iancu (foto), presedintele BkP, a demarat discutiile cu ucrainenii de la Alfa Oil pentru a vinde actiunile de la Rafo.
Catalin Anton, purtator de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea-Litoral (DADL), ne-a declarat ca "in acest an, doar in doua luni de la inceperea licitatiilor, au fost contractati 1.176.515 mp de plaja, adica aproape dublu fata anul trecut.
"Au fost cele mai grave inundatii din ultimii cativa zeci de ani si tot ceea ce inseamna Lunca Dunarii, tot ceea ce am avut plantat a fost afectat", sustine Anton Frencz, reprezentantul Directiei Silvice din Constanta.
"Scopul intalnirii a fost acela de a identifica problemele cu care se confrunta operatorii in perspectiva noului sezon estival", a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al institutiei.
"Ultima statistica arata ca Tarom a inregistrat de joi pana luni inclusiv pierderi de 3 milioane euro", a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
google-analytics.com