Cautare

351 de rezultate pentru "bistrita" (2.72 secunde)
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Pe de alta parte, Mircea Geoana a declarat miercuri seara ca formatiunea sa a castigat in doua zile doua consilii judetene, el facand referire la cele din Bistrita-Nasaud si Olt.
Banii alocati de la bugetul de stat sau cel judetean bisericilor din Bistrita-Nasaud a devenit subiectul preferat de campanie al politicienilor din Bistrita-Nasaud, atat liberalii, cat si reprezentantii PDL invocandu-l, vineri, la conferintele de presa ale formatiunilor respective.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania va comanda un studiu de fezabilitate pentru autostrada Jucu-Dej si prelungirea acesteia cu un drum expres pana la Bistrita, valoarea estimativa a contractului fiind de 3,66 milioane de lei, asigurata de la bugetul de stat.
Primele semnale vin din Bistrita-Nasaud. ... Presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), nu era de acord cu convocarea sedintei. ... Gheorghe Pop este inspector general adjunct la Inspectoratul scolar Judetean Bistrita-Nasaud si doreste sa-si mentina functia si sa aplice politica Guvernului in teritoriu.
Astfel, daca presedintele Consiliului Judeten Covasna, Demeter Janos, sustine ca legea trebuie sa prevada foarte clar motivele pentru care pot fi revocati presedintii de consilii judetene, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan (UDMR), spune ca modificarea Legii nr.
UDMR Bistrita-Nasaud isi va alege un nou presedinte in februarie, dupa demisia din UDMR a prefectului Szilágyi Ioan, care a detinut si functia de presedinte al organizatiei. ... In judetul Bistrita-Nasaud, UDMR are aproximativ 3.000 de membri, cei mai multi, circa 900, din municipiul Bistrita.
Liderul judetean al PSD, fostul prefect de Bistrita-Nasaud Viorel Pupeza, i-a luat ieri apararea subprefectului Mica Oprea, pe care liberalii si democratii urmaresc sa o destituie.
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a primit trei ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, decizie cu suspendare timp de cinci ani.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatul Gelil Eserghep se afla, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde au fost invitati, de autoritati, sa participe la o serie de manifestari prilejuite de Inaltare si totodata de Ziua Eroilor.
Potrivit site-ului timponline.ro, Asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita are sediul pe strada Closca nr. 3 din Bistrita, adresa la care locuieste si ministrul Ioan Botis.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Voinea, invidiat ca e pandur Atacantul Albert Voinea, de 19 ani, a revenit acasa dupa imprumutul la Gloria Bistrita, dar numai in vacanta. ... Imprumutat pana in vara la Bistrita, Voinea spera ca din sezonul viitor sa-si gaseasca un loc si la Pandurii Targu Jiu.
Asa se face ca in baza unor extrase de Carte Funciara, inca din 2005, conducatorii Uniunii Comunelor Graniceresti Nasaudene au vandut unor cumparatori de buna credinta pana si bunuri sau terenuri ce apar si astazi in inventarul Directiei Silvice Bistrita.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
google-analytics.com