Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (2.58 secunde)
Propunerea pentru aceasta functie a venit din partea tinerilor pesedisti, la Biroul Executiv Central al Tineretului Social-Democrat, de sambata, la care Nastase nu a vrut sa participe.
Potrivit unei hotarari de interpretare data de Biroul Electoral Central, presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare sunt obligati sa organizeze in asa fel desfasurarea procedurilor de votare, astfel incat sa se inscrie in orele prevazute expres de lege.
Noul presedinte interimar al organizatiei judetene a PDL Constanta a fost desemnat prim-vicepresedintele filialei, Adrian Gheorghita, a declarat joi Florin MItroi, membru in Biroul Permanent Judetean al partidului.
Ponta a aratat ca saptamana trecuta Biroul Executiv al Organizatiei de tineret a PSD l-a votat sa candideze pentru functia de secretar general al partidului si intentioneaza sa faca acest lucru.
Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoita, a fost desemnat, luni seara, purtatorul de cuvant al PDL, de catre Biroul Permanent al partidului, a anuntat, la finalul reuniunii, liderul democrat-liberal Emil Boc. El a mentionat ca decizia a fost luata de Biroul Permanent in unanimitate.
“Am fost membru in Biroul Executiv, membru in Consiliul National, membru in Biroul Executiv al organizatiei Sector 6. Acum raman doar consilier independent la sectorul 6.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. ... intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Biroul Executiv Central al PSD a stabilit, in urma cu doua saptamini, ca data Congresului partidului sa fie 21-22 aprilie, urmind ca, pina atunci, sa se desfasoare alegerea structurilor din teritoriu ale partidului.
PD-L a inregistrat, luni, la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, o initiativa legislativa de modificare a legii Statulului deputatilor si senatorilor prin care sa se elimine pensiile speciale pentru parlamentari, a declarat secretarul Camerei, Dumitru Pardau.
La randul lor, membrii coalitiei guvernamentale s-au folosit de articolul 200 din Regulament, care stipuleaza ca Biroul Permanent are dreptul de a propune plenului Senatului candidatul la functia de secretar general.
Este si cazul referentei de specialitate de la biroul agricol al primariei, Dragan-Dan Angelica. ... In schimb, si-a gasit un post caldut, de referent de specialitate la biroul agricol al primariei Limanu.
Potrivit lui Nastase, la Biroul Executiv Central al partidului de astazi vor fi discutate modificarile la statutul partidului, iar in tematica sunt incluse si ideea introducerii functiei de presedinte executiv si reducerea vechimii in partid pentru promovarea pe functiile de conducere.
Referitor la conferinta de presa sustinuta in Biroul Oval, Traian Basescu a precizat ca nu poate masura exact semnificatia acestui fapt, dar ca, deocamdata, in Biroul sau de la Cotroceni nu a primit inca un sef de stat.
Biroul Politic al PC a decis, pe 3 decembrie 2006, retragerea imediata a reprezentantilor formatiunii din Guvern si trecerea in Opozitie, toti reprezentantii partidului din Executiv urmand sa isi prezinte demisia.
Fostul sef de stat Ion Iliescu a decis sa nu-si mai serbeze onomastica la biroul sau, alaturi de colegii din PSD si admiratori, alegand pentru acest an sa marcheze momentul printr-o serbare privata, in famile, sustin apropiati ai sai.
Liana Naum si Paul Botas, "debarcati" fara drept de apel Prin vot secret au fost desemnati, de catre delegatii prezenti la conferinta Biroul Executiv al PSD Mangalia, format din 17 membri si Consiliul Municipal, din 47 de membri.
Pentru aceste alegeri locale partiale, Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) a tiparit 1.950.000 de buletine de vot, care au fost impartite oficiilor electorale de sector, de unde au fost distribuite celor 1.155 de sectii de votare.
Biroul Permanent al Senatului a decis marti convocarea sedintei de plen a acestei camere pentru miercuri dimineata, la ora 9.30, in scopul de a valida noii membri ai CSM din partea judecatorilor si procurorilor.
La conferinta care s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor in prezenta lui Miron Mitrea, vicepresedinte al PSD, au mai fost alese noul Consiliu Judetean, Biroul Permanent si alte structuri de conducere ale organizatiei.
Pina aseara era depusa oficial doar o singura candidatura, cea a doctorului Dorel Coica, care a fost validata in unanimitate marti seara de Biroul Executiv al organizatiei municipale a PSD Satu Mare, alaturi de candidatura lui Ioan tou pentru functia de prim-vicepresedinte.
google-analytics.com