Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (2.85 secunde)
Imi voi apara cauza la Biroul Permanent de miercuri. ... Pe de alta parte, sursele citate au mai aratat ca situatia lui Toma va fi discutata in Biroul Permanent National al PSD de miercuri, mai multi lideri ai partidului apreciind ca BPN va confirma decizia luata de organizatia de Olt.
"Decizia a ramas sa fie luata de Biroul Permanent National la urmatoarea intalnire dupa ce Mircea Geoana revine in tara. ... Senatorii PSD din Biroul Permanent al Senatului au declarat, pentru "Gandul", ca vizita lui Geoana nu a fost aprobata in acest for.
Grupurile parlamentare au convenit ca in aceasta sesiune reprezentarea in Biroul Permanent al Senatului sa nu se schimbe, urmand ca in sesiunea viitoare, la 1 februarie, sa se negocieze conform algoritmului care va fi la acea data.
Liderii de grupuri parlamentare au renegociat, la sfarsitul lunii noiembrie, configuratia politica a Biroului Permanent al Senatului, intrucat, prin inlocuirea lui Mircea Geoana cu Vasile Blaga, diferenta dintre putere si opozitie in Biroul Permanent era de trei posturi.
Informatia a fost confirmata si de vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, care detine functia de vicepresdinte in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. ... Opozitia are in Biroul Permanet al Senatului 6 functii de conducere. In Biroul permanent al Camerei Deputatilor sunt tot 6 reprezentanti PSD si PNL.
Primarul Craiovei, inca membru al PDL Totul a plecat de la decizia luata in seara zilei de joi, 2 februarie, de Biroul Permanent Local (BPL) Craiova al PDL, cu privire la excluderea din partid a sase consilieri locali care nu au sustinut amendamentele propuse de PDL la bugetul Craiovei.
Opozitia isi mentine decizia de a nu participa la sedintele de plen si la comisii Opozitia ramane pe aceeasi decizie politica de a nu participa la sedintele de plen si nici la cele ale comisiilor permanente, a declarat luni vicepresedintele Senatului, Petru Filip (PDL), in urma discutiilor avute in Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare.
Liderul PSD a anuntat ca Petru Filip va activa in cadrul grupului PSD din Senat si va fi in continuare reprezentantul PSD in Biroul Permanent al Senatului. "Avem in acest moment in Biroul Permanent 7 voturi, fata de cele 6 ale celor de la guvernare", a spus Ponta.
a fost gasita in seiful din biroul prefectului. ... "A fost gasita o stampila de vot in seiful din biroul meu, pe care era inscriptionat 'Votat 27'.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
Iohannis in biroul lui Iliescu, Dan Mihalache in cel al lui Basescu Basistii sunt in spume! ... Ca sa le rasuceasca in rana proaspata cutitul, a vanit si informatia ca in biroul lui Basescu va lucra chiar indezirabilul Mihalache.
Astfel, in ultimele doua luni, la Biroul Judetean de Renta Viagera Dolj au fost depuse aproximativ 140 de dosare, adica 36% din totalul celor depuse de la inceperea programului.
Intabularea, principalul obstacol in calea primirii rentei viagere Din totalul dosarelor depuse in 2006 la Biroul Judetean de Renta Viagera din Dolj, aproximativ 45 de dosare sunt respinse provizoriu pentru lipsa anumitor documente.
Cel putin asa sustine biroul de statistica al UE, Eurostat, care apreciaza ca Litoralul, Delta Dunarii, statiunile montane sau chiar Sibiul - Capitala culturala europeana par a fi destinatii uitate de catre turistii straini.
Astfel, Biroul de Audit Intern va analiza si va propune masuri stiintifice pentru imbunatatirea fiecarui compartiment din compunerea CN ACN SA Constanta, in timp ce Biroul de Dezvoltare si Integrare Europeana are rolul de a eficientiza demersurile pentru accesarea de fonduri europene.
"In total 5 milioane de persoane cu obligatii curente si aflate in istoric care detin aproximativ 10,5 milioane de conturi, dintre care cu restante curente sunt aproape 400.000, mai precis 386.000," a precizat Serban Epure, director general Biroul de Credit.In ce priveste moneda de creditare, romanii prefera euro, dar si valute exotice ca franc elvetian sau yen japonez.
O femeie din Craiova a ajuns pe lista neagra a datornicilor pentru o restanta de 0,03 lei, in ciuda faptului ca sistemul electronic nu permite, in mod normal, inregistrarea in baza de date a Biroului de Credit a unor restante mai mici de zece lei O femeie din Craiova, care a luat in 2007 un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 de lei, a ajuns in Biroul de Credit pentru o datorie de 0,03 lei.
1.Categoria Media online, premiu oferit de Calin Moje, membru in Biroul Federal de Oina, pentru Agerpres; 2.Categoria Media Radio â€" premiu oferit de Sergiu Frangulea, membru in Biroul Federal de Oina, pentru Radio Romania;
La aceste discutii au asistat diferite persoane care se aflau la acel moment in biroul meu (unde, in stilul care ma caracterizeaza, purtam marea majoritate a apelurilor pe difuzor) O alta intalnire, la cateva zile dupa ce castigase prezidentialele. ... Discutia a avut loc in biroul meu de la Senat.
In anul 2016 se infiinleaza Biroul de arheologie subacvatica, ca parte integranta a secliei Cercetare din cadrul MINA Constanla.
google-analytics.com