Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (3.89 secunde)
Sedinta PSD Campina a fost organizata dupa ce sambata Biroul Permanent Judetean al PSD Prahova a hotarat sa recomande organizatiei teri-toriale PSD Campina sa ia in discutie afirmatiile publice ale senatorului la adresa conducerii partidului.
Biroul Permanent al PC a adoptat ieri o rezolutie prin care denunta racolarile de parlamentari si alesi locali ai membrilor Coalitiei din partea PD.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
"Proaspatul" sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), este hotarat sa-si personalizeze biroul. Astfel, dupa ce a pus mocheta atat in biroul sau, cat si in secretariat, cu bani adusi de acasa, "prejudiciul" fiind de 1. ... "Nu mi-a cerut nimeni biroul.
Opozitia si puterea au convenit asupra unei schimbari a raportului de forte in Biroul Permanent al Senatului, partidele arcului guvernamental urmand sa aiba 7 reprezentanti, in timp ce reprezentantii opozitiei doar 6, au anuntat liderii grupurilor parlamentare.
Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean Constanta, Laurentiu Marin, a afirmat ca dupa incheierea procesului electoral voturile sunt numarate in cadrul fiecarei sectii de votare, dupa care procesele-verbale vor fi transmise catre Biroul Electoral.
Mai mult de jumatate de milion de romani figurau ca datornici la banci potrivit datelor inregistrate la sfarsitul anului trecut de Biroul de Credit. ... Pentru ca a fi restantier la Biroul de Credit inseamna ca esti rau-platnic, nici o banca nu-ti mai acorda un nou credit.
La 31 decembrie 2006, la Biroul de Credit erau inregistrati 278.524 de debitori, cei mai multi (228.153) fiind persoane cu datorii la o singura banca sau alta institutie de credit.
"Sperietoarea", adica Biroul de Credit, care i-a determinat pe clientii bancilor sa-si plateasca la timp ratele, va cuprinde din ultimul trimestru si informatii pozitive despre cei care detin credite, asa-numitul scoring.
Un exemplu in acest sens este franciza Casa si Biroul care, in Craiova, a fost preluata de o fosta angajata.
Ceea ce a facut Biroul Electoral Central in ultimele zile este la fel de inexplicabil precum modul in care s-au fraudat alegerile in aproape 20 de sectii de votare din Galati.
Biroul Permanent al Senatului este compus din presedintele Senatului, care este ales la inceputul legislaturii pe toata durata mandatului, patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori, acestia din urma fiind desemnati la inceputul fiecarei sesiuni.
Potrivit umanistilor, in cursul zilei de azi se va intruni Biroul Politic, iar vineri se va intruni Biroul Permanent al partidului. ... Nu putem face asta pana ce Biroul Politic si Biroul Permanent nu se vor intruni, altfel vom fi sanctionatiā€¯, a precizat Cristiana Uzuna.
Biroul Permanent (BP) al Senatului a avut de rezolvat ieri o serie de cereri administrative legate de cheltuielile parlamentarilor. ... Biroul Permanent a stabilit ca, dupa primirea tuturor documentelor, sa se organizeze o licitatie.
Biroul electoral al sectiei de votare verifica daca alegatorul este inscris in copia de pe lista electorala permanenta. ... Cererea se depune la Biroul Electoral Central in termen de cel mult 24 de ore de la incheierea votarii, sub sanctiunea decaderii.
Marti in biroul permanent central se vor transa lucrurile ", a afirmat Gheorghe Flutur dupa sedinta, incercind sa mascheze starea de tensiune si incertitudine din organizatie.
Senatorul Iliescu a precizat ca nu doreste sa faca parte din Biroul Permanent National al partidului (n.r. ... Despre informatiile potrivit carora, in cursul saptamanii trecute, si-ar fi strans lucrurile din biroul sau de lider al grupului, Iliescu a sustinut ca a facut curatenie de Pasti.
Biroul Permanent al Camerei ar fi trebuit sa discute ieri-dimineata cererea refacuta si semnata de procurorul general privind perchezitionarea imobilelor din Strada Zambaccian si din comuna Cornu apartinand lui Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a reafirmat ieri ca, in urma solicitarii de perchezitionare a caselor sale, retrimisa miercuri de Monica Macovei exact in forma respinsa lunea trecuta, traseul procedural va fi acelasi, adica cererea va fi analizata in Biroul Permanent.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
google-analytics.com