Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (3.00 secunde)
De ce in sarcina esti predispusa la anemie? ... Necesitatile organismului pentru fier cresc semnificativ in sarcina. Explicatia este data de faptul ca in aceasta perioada volumul de sange al corpului creste cu aproape 50% si este nevoie de mai mult fier pentru a produce o cantitate crescuta de hemoglobina.
Productia de energie electrica la Hidrocentrala Portile de Fier a scazut cu 35-40%, din cauza lipsei precipitatiilor, a declarat pentru Mediafax directorul Sistemului Hidroenergetic si de Navigatie Portile de Fier, Teodor Pavelescu.
Guvernul a suplimentat lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize, la solicitarile unor firme, ca o masura de reducere a costurilor de transport si a perioadei de stationare in punctele de control pentru trecerea frontierei.
Modernizarea costisitoare facuta la Portile de Fier pe vremea fostului ministru al Economiei Dan Ioan Popescu se dovedeste a fi un total fiasco. Ultima avarie a hidrocentralei Portile de Fier I, care consta in fisurarea a doua palete ale rotorului de la grupul 6, este foarte serioasa.
In luna decembrie 2009, Grupul 5 de la Centrala Hidroelectrica Portile de Fier I va fi repornit, dupa ce a fost oprit in ianuarie 2008 din cauza ca o piesa din rotorul turbinei trebuie inlocuita, fapt ce implica demontarea completa a grupului, au declarat oficalii Hidroelectrica.
Tratamentul talasemiei dureaza toata viata si se face cu transfuzii de sange si cu medicamente chelatoare de fier. Fara tratament, persoanele atinse de talasemie mor. ... Florentina Vladareanu - Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Radu Ganescu (a abordat tema Talasemia din perspectiva pacientului), Dr.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a dispus inceperea unui control la Portile de Fier, care va dura cateva saptamani, pentru a verifica modul in care a fost retehnologizata hidrocentrala si legalitatea finantarilor, anunta Mediafax.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
Belarusul inaspreste, incepand de miercuri, controlul vamal la frontiera cu Rusia, a declarat marti seful comitetului vamilor de la Minsk, Aleksandr Spilevski. "Incepand de miercuri de la ora 9. 00, Belarusul introduce un control vamal consolidat asupra circulatiei marfurilor la frontiera cu Rusia", a anuntat el.
La hotelul Ibis din Constanta s-a desfasurat vineri seminarul cu tema "Implicatiile adoptarii codului vamal comunitar de catre agentii economici romani in tranzactiile intra si extracomunitare" organizat de CCINA in colaborare cu Directia Regionala Vamala si cu DGFP.
De la 1 ianuarie 2007, Romania nu mai poate face comert cu orice tara extracomunitara fara sa tina cont de reglementarile privind politica de export-import a Uniunii Europene. Cu alte cuvinte, odata cu integrarea, tara noastra aplica tariful vamal comun european.
487 din 15 iunie 2007 privind etapele de realizare a transferului competentelor pentru administrarea accizelor si a produselor accizabile, incepand cu 1 iulie aceasta activitate a trecut la Directia Regionala Vamala Cluj cu sediul la Oradea.
In loc sa-si asume vina, autoritatea statului le cere acum firmelor sa plateasca penalitati si diferente de TVA din cauza unui calcul gresit la importurile de autoturisme second-hand.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Statul roman nu intentioneaza in nici un caz sa rezilieze contractul de modernizare a Hidrocentralei Portile de Fier I, incheiat in 1997 cu firma VA Tech Hydro, ne-au declarat oficiali ai Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Arena Nationala si-a deschis portile pentru bucuresteni. ... un milion de vizitatori. Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, asteptand sa vina un milion de oameni la stadion, care va ramane deschis pana dupa miezul noptii.
Arena Nationala si-a deschis portile.
Doua proiecte de lege au fost respinse ieri la Senat din cauza absentei senatorilor Coalitiei de la lucrarile plenului: proiectul de lege privind Codul Vamal al Romaniei, considerat o prioritate pentru integrare;
google-analytics.com