Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (7.07 secunde)
Pretentiile au fost comunicate Robertei Anastase de Gabriel Oprea, dupa ce Curtea Constitutionala a dat unda verde formarii acestui nou grup parlamentar. Din acest motiv, vor fi renegociate toate functiile din conducerea Parlamentului si a Comisiilor de specialitate.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
FARCAS) Continuam prezentarea cazurilor inventariate de ufologul american Albert S. Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Circula de o vreme incoace pe internet un material extrem de interesant care contine informatii pe care poate putini le intuiesc, legate de acest Cosmos in miniatura care este organismul uman (incluzand cele trei corpuri ale sale) si universul naturii, tinta materialului fiind de fapt sanatatea noastra cea de toate zilele.
- 100g rosii cherry (Rosiile sunt o excelenta sursa de vitamina C si alti antioxidanti). - 100g mar rosu ( Merele pot sa asigure un aportmcrescut de vitamine si minerale benefice sanatatii organismului, cum ar fi:
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. ... Viceamiralul Gheorghe Marin, doctor in Stiinte Militare, a fost numit in 1995 in functia de comandant al Brigazii de Cercetare si Observare Radioelectronica a Fortelor Navale.
Romania si Bulgaria sunt outsideri in Europa Centrala si de Est, in mod clar mai jos decat restul regiunii in materie de dezvoltare economica si institutionala, afirma Les Echos, intr-un comentariu despre situatia economica din fostele tari comuniste la 20 de ani de la caderea Cortinei de Fier.
cum va incerca regimul Basescu sa faca 40 la suta in 2012 Metoda Paris, completarea cu oameni, metoda Pinalti, "fertilizarea in vitro" sau tehnica magnetului si a piliturii de fier sunt doar cateva dintre mecanismele de manipulare/ propaganda cu care PDL spera sa se mentina la Putere.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Facand astfel, in mod deliberat, un gest de fronda. Stiind bine ca adversarii ei o vor acuza de frivolitate.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
Afacerile constantene sunt concentrate aproape in exclusivitate in zona portuara, iar marea majoritate a firmelor sunt profilate pe comercializarea de fier vechi si alte deseuri, intr-o tara care parca se vinde la kilogram.
In zilele de 20 si 21 mai a.c.
Ministerul Sanatatii Publice (MSP) intentioneaza sa introduca fier si acid folic in faina destinata consumului uman de pe piata interna pentru a preveni anemia, rata accidentelor cardiovasculare, precum si pentru a spori productivitatea muncii.
Sistemul de irigatii al judetului se duce, incet-incet. In anul 2004 suprafata irigata se ridica la 110.000 de hectare iar anul acesta, doar 50.000 de hectare de culturi mai beneficiaza de irigatii.
Paguba de peste patru miliarde de lei vechi din neglijenta. Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. Banii au fost pierduti pentru ca juristii spitalului nu s-au obosit sa recupereze pagubele în termenul legal de prescriptie.
Paguba de peste patru miliarde de lei vechi din neglijenta. Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. Banii au fost pierduti pentru ca juristii spitalului nu s-au obosit sa recupereze pagubele în termenul legal de prescriptie.
Doua firme au fost inchise si amendate cu 60.000 lei, iar in cazul altor doua s-a constatat un prejudiciu produs bugetului de stat in valoare de peste 1,3 milioane lei, in urma unor controale ale Garzii Financiare Constanta.
Un transport ilegal de 40 de tone de fier a fost oprit de jandarmi, dupa doua ore de panda, in zona Portii Spatiale a Combinatului. Cele doua camioane incarcate cu brame, sub forma unor placi, aveau ca destinatie centrele de colectare a fierului vechi din Movileni.
Tefal lanseaza pe piata romaneasca Ultimate Autoclean - fierul de calcat echipat cu o noua tehnologie de varf patentata la nivel mondial:
Era singura fabrica din tara care producea insecticid biologic nepoluant si stimulente de hrana pentru animale si pasari. ... Au ramas scheletele de beton si fier ruginit, deasupra carora fac roata carduri de ciori.
google-analytics.com