Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (4.94 secunde)
Social-democratii gorjeni au schimbat aproape jumatate dintre vicepresedintii partidului inainte de a-l realege pe Florin Carciumaru in fruntea organizatiei judetene. ... Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Alegerile in cele 18 sectii de votare din GalatI, unde s-au constatat fraude, si in alte cateva sectii din judet, nu vor fi reluate. Biroul Electoral Central a respins toate contestatiile, iar BEJ a dat la tiparit buletinele de vot pentru turul al doilea.
Raportul putere-opozitie 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negocierilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Ponta, despre cum va ajunge Basescu sa aiba biroul in curtea PSD (Autoare Cristina Andrei) Fostul premier Victor Ponta a comentat pe Facebook situatia generata de fuziunea dintre PMP si UNPR, aratand ca aceasta creeaza niste situatii extrem de amuzante, intrucat Traian Basescu va avea birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD.
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
cu BASESCU la portile ORIENTULUI! ... D.D.Rujan) Ce se vede acum pe sticla, venind de la Bruxelles, pare o mare vanzoleala: un "frecus" dur, probabil diplomatic, o confruntare finanaciara, posibil interbancara, desigur multe aranjamente de inter-gashca politica, daca o fi si Ro.
Integrarea in marea familie europeana aduce pentru multe unitati de procesare a carnii si laptelui vesti proaste. ... Potrivit datelor de la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), 28% din unitatile agroalimentare au fost inchise, inainte de a apuca Sarbatorile.
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: Fabrica de Tigarete. Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil. ... Visul frumos s-a destramat in anul 2006, cand portile fabricii s-au inchis, muncitorii devenind someri.
Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania, si-a redeschis portile pe 9 iunie 2017.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
yogaesoteric.net In noaptea magica de Sanziene se deschid cerurile. Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare:
Aici e vorba si de neocolonialism, iar abordarea de clasa spune clar - conflictul e intre compradori si nationali(sti)! Chestia cu acquis-ul si mana intinsa a Occidentului e atat de departe de realitate !
O piatra funerara datand din anul 200 dupa Hristos a fost descoperita in adancurile Dunarii, in apropiere de Hidrocentrala de la Portile de Fier. Obiectul de o importanta deosebita pentru arheologi a vazut lumina zilei datorita lucrarilor periodice de dragare a fluviului.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
FARCAS) Continuam prezentarea cazurilor inventariate de ufologul american Albert S. Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Circula de o vreme incoace pe internet un material extrem de interesant care contine informatii pe care poate putini le intuiesc, legate de acest Cosmos in miniatura care este organismul uman (incluzand cele trei corpuri ale sale) si universul naturii, tinta materialului fiind de fapt sanatatea noastra cea de toate zilele.
- 100g rosii cherry (Rosiile sunt o excelenta sursa de vitamina C si alti antioxidanti). - 100g mar rosu ( Merele pot sa asigure un aportmcrescut de vitamine si minerale benefice sanatatii organismului, cum ar fi:
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. ... Viceamiralul Gheorghe Marin, doctor in Stiinte Militare, a fost numit in 1995 in functia de comandant al Brigazii de Cercetare si Observare Radioelectronica a Fortelor Navale.
google-analytics.com