Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (2.63 secunde)
Camera Deputatilor a adoptat ieri proiectul de modificare a Regulamentului forului, proiect conform caruia deciziile in Biroul Permanent se pot lua cu majoritatea celor prezenti, fara conditia intrunirii cvorumului. De asemenea, deputatii au aprobat majorarea numarului de membri ai Comisiei de munca, de la 21 la 31.
PSD primeste inca un post de secretar in Biroul Permanent, raportul putere-opozitie ajunge la 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negociarilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Victor Ponta i-a scris din nou premierului pe tema politizarii din administratie Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a trimis vineri o noua scrisoare primului-ministru, de aceasta data pe tema politizarii si "chiar a coruptiei din administratie", atragandu-i totodata atentia ca astfel de fenomene conduc la tragedii gen recenta tragedie petrecuta la un coafor din zona bucuresteana Dorobanti.
De la inceputul anului si pana la aceasta data, marfurile nedeclarate, confiscate din acest motiv de Biroul Vamal Constanta Sud, se ridica la suma totala de 1.511.149 RON.
Documentul include principalele responsabilitati ale celor 11 birouri vamale amplasate pe malul romanesc al Dunarii si ale celor opt birouri de pe malul bulgaresc.
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
Creata dintr-o mare minciuna comunista, Fabrica de zahar de la Calafat ingroasa randurile ruinelor industriale de la marginea orasului. Trecuta prin mana fratilor Mihailescu si ajunsa in proprietatea unui bulgar cu cetatenie canadiana, fosta fabrica "produce" fier vechi de cativa ani.
O toamna cu caderi de capete Ce ascunde diversiunea "Partea tiganeasca" a filierei fratilor Basescu? Fratii Traian si Mircea Basescu ar putea fi si verigi intr-o retea internationala de trafic clandestin controlat cu arme destinate zonelor de conflict?
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Alegerile in cele 18 sectii de votare din GalatI, unde s-au constatat fraude, si in alte cateva sectii din judet, nu vor fi reluate. Biroul Electoral Central a respins toate contestatiile, iar BEJ a dat la tiparit buletinele de vot pentru turul al doilea.
Raportul putere-opozitie 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negocierilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Ponta, despre cum va ajunge Basescu sa aiba biroul in curtea PSD (Autoare Cristina Andrei) Fostul premier Victor Ponta a comentat pe Facebook situatia generata de fuziunea dintre PMP si UNPR, aratand ca aceasta creeaza niste situatii extrem de amuzante, intrucat Traian Basescu va avea birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD.
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Activitatea Senatului si Camerei Deputatilor din acest an a fost mai putin prolifica, Guvernul asumandu-si ca si in anii trecuti rolul de primadona legislativa. Spre deosebire insa de legislaturile anterioare, factorul politic a fost determinant, din moment ce majoritatea a apartinut Puterii, iar conducerea Parlamentului Opozitiei.
La verificarile efectuate de echipa comuna de control s-a constatat ca acesta era incarcat cu diverse produse noi si second-hand, avand ca destinatar o societate din Craiova.
Guvernul a aprobat modificarea denumirii si clasificarii marfurilor din Tariful Vamal al Romaniei, ceea ce inseamna ca de la 1 ianuarie 2006 se vor simplifica tranzactiile la vama, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.
Vladescu s-a aratat multumit de activitatea Garzii Financiare din 2005 si le-a spus comisarilor ca doreste ca in Romania Fiscul sa fie la fel de respectat ca in Statele Unite.
Fiscul a prezentat o Hotarire de Guvern privind exceptarea si reducerea temporara a taxelor vamale de import pentru unele categorii de marfuri pentru anul 2006.
google-analytics.com