Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (2.57 secunde)
Autoritatile vamale au confiscat de peste trei ori mai multe marfuri contrafacute, subevaluate si de contrabanda fata de media realizata anul trecut, cele mai multe capturi inregistrandu-se in Portul Constanta, caracterizat in trecut de o acuta ineficienta, a afirmat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu in cadrul unei intalniri cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle.
14 birouri vamale situate la fron-tiera cu Ungaria si cinci de la fron-tiera cu Bulgaria se vor inchide incepand cu 1 ianuarie 2007, se arata intr-un comunicat emis de Guvern.
Ei si-au facut firme, de regula SRL-uri, dupa care au luat legatura cu societati din UE, cu precadere din Ungaria, si au inceput tot felul de afaceri.
Ieri a avut loc lansarea oficiala a proiectului de twinning Phare RO06/IB/FI-02 "Dezvoltarea retelei de laboratoare vamale", proiect demarat in data de 2 noiembrie.
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
Dintr-o greseala a bancilor, persoanele care au deja un credit s-au trezit datoare cu "imensa" suma de un leu si sapte ani au interdictii la împrumuturi.
Istoria glorioasa a Petromar nu se putea sfarsi, intr-o economie de piata controlata de rechini, decat lamentabil. Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
Nu numai ca au incantat zeci de milioane de telespectatori de-a lungul a mai multe generatii, dar au si marit consumul de spanac cu peste 30% in randul copiilor, toți micuții dorind sa aiba muschii celebrului personaj.
Spanacul - 100 gr asigura 25% din necesarul zilnic de fier; - foarte bogat in vitamina K, 100 gr furnizand 402% din necesarul zilnic de vitamina K;
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere. ... grupului a fost retinut pentru 29 de zile.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
TVA pentru marfurile importate din tarile non-UE va fi achitata in vama, incepand de azi, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare de la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui act normativ emis de Ministerul Finantelor Publice.
Vamesii constanteni au descoperit si retinut articole susceptibile a fi contrafacute, in valoare de aproximativ 502.000 lei (142.000 euro), se specifica intr-un comunicat de presa al Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta.
La data de 11.03.2011, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor, impreuna cu comisari ai Garzii Financiare - Sectia Bucuresti si inspectori vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize Operatiuni Vamale Bucuresti au actionat in sistem integrat in vederea prevenirii si combaterii fraudelor vamale si actelor de evaziune fiscala savarsite cu prilejul introducerii in tara de marfuri provenite din spatiul extracomunitar.
Circulatia navelor pe Dunare, in aval de Portile de Fier II, va fi restrictionata din cauza debitului scazut al apei, de 2.717 metri cubi pe secunda, a declarat ieri directorul Portului Drobeta-Turnu Severin, Mihai Ghiba.
Navele aflate in tranzit pe Dunare vor circula, timp de un an, prin ecluza sarbeasca a barajului de la Portile de Fier I, intrucat cea romaneasca a fost inchisa luni, pentru a doua etapa de executie a unor lucrari de retehnologizare.
da.zf.ro/dupa-afaceri/travel/O statuie din Romania, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alaturi de Statuia Libertatii Cei de la Business Insider au publicat recent un material cu cele mai spectaculoase statui din lume.
Un barbat a facut un experiment si a descoperit ca la mijlocul fluviului, in zona Portile de Fier 2, apa este pana la brau.
Camera Deputatilor a adoptat ieri proiectul de modificare a Regulamentului forului, proiect conform caruia deciziile in Biroul Permanent se pot lua cu majoritatea celor prezenti, fara conditia intrunirii cvorumului. De asemenea, deputatii au aprobat majorarea numarului de membri ai Comisiei de munca, de la 21 la 31.
google-analytics.com