Cautare

10888 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (3.36 secunde)
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Tot in Creaca are, din 1996, o casa de locuit de 117 metri patrati, la care se adauga un apartament in Zalau, de 86 mp.
Cel mai "descurcaret" Printre cei care au stiut sa faca un ban cinstit din investitiile imobiliare se numara deputatul PD-L, Petru Lificiu care detinea, la inceputul anului trecut, cinci terenuri cumparate la Corbeanca, Campulung Moldovenesc, Glina, Vlasca si Predeal si cinci locuinte achizitionate, in familie, la Bucuresti, si una la Busteni, care aduc cea mai mare parte din veniturile familiei.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
20, sector 4, Bucuresti. Ca pasiune, ii place sa picteze si de ceva vreme s-a apucat sa creeze bijuterii hand-made pictate cu acril:
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
CLAUDIU de 18 ani si o minora de 16 ani, toti din Bucuresti, ca fiind principalii suspecti ai infractiunii de furt calificat, comisa la data de 10.11.2010, dintr-o locuinta din Calea Grivitei, sector 1, de unde au fost furate mai multe bijuterii din aur, in greutate de aproximativ 500 gr., precum si suma de 2000 Euro si 5000 lei.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. A urmat liceul la Botosani si Calarasi. In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Acesta a fost si indrumatorul meu intr-o perioada cand eram liceeana, la inceputul anilor 90, ajutandu-ma la debutul literar, sa-mi selectez poeziile care au facut parte din volumul de versuri, Steaua ranita, aparut la Editura Vinea si premiat de Uniunea Scriitorilor.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Tehnologia si prezentul dominat de mediul virtual aminteste o traditie veche de 8.000 de ani, simbolizata de mici bijuterii si obiecte ornamentale, care au ajuns de la simple figurine la obiecte complicate si care mai de care mai pretioase.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
google-analytics.com