Cautare

10888 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (3.06 secunde)
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 13-15 septembrie 2013 expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase, Toamna Cristalelor.
Am facut tablouri tot cu tehnica servetelului si, la sugestia prietenilor mei, am facut mai multe tablouri de acest gen. Dupa aceea am inceput sa lucrez bijuterii unicat din fimo.
La etajul I al Salii Dalles astazi se desfasoara ultima zi a Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Pastelui, la Sala Dalles. Standul ei este situat la etaj. "De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski!
La targul de Paste de la Sala Dalles este prezenta si firma S.C. Adriada Shine SRL, reprezentata de Adriana Niculae, cu bijuterii din argint. "Importam bijuterii din argint din Thailanda, Mexic si China. ... Multe dintre bijuteriile din argint de la standul lor sunt cu pietre semipretioase:
Sore va participa la Valentine's Day Fair organizat la Sala Dalles in perioada 6 - 14 februarie cu tinute unicat din colectia Hard Coeur: ... Materialele care predomina sunt neoprenul, jerseul si pielea, iar tinutele variaza de la haine casual la elegante, promite artista.
Thea Haimovitz creeaza in mod inedit bijuterii superbe inspirate de Kabbalah crestina. ... Langa incuietoare, o floare din aur si argint, motiv inspirat dintr-o alta bijuterie creata special pentru imaginea colectiilor mele de bijuterii:
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei. La standul ei, puteti gasi si achitionza:
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate permanent, de luni pana vineri inclusiv, pe Platoul de la Piata Amzei. La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum:
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. Atunci cand Basescu ne-a taiat salariile, in 2008 - 2009, cand lucram la Protectia Copilului, sector 6, am descoperit astrologia.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, cu ocazia Floriilor. Am adus bratari si pandantive, coliere de la 40 Ron pana la 1.00 Ron, cristale de ametist.
Mai sunt cateva zile pana la Ziua Indragostitilor. ... Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
Magazinul cu "bijuterii cosmetice primavaratice" de la www.organicway.ro Ei bine, nu sunt tocmai niste bijuterii, ci creme bio, ambalate foarte frumos in borcane pictate manual, cu motive ce amintesc de primavara.
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. "Creez de sapte ani coliere din lemn facute la strung.
Desi 2016 nu a fost un sezon foarte bun pentru pilotul Daniel Onoriu, el avand un accident de motocicleta chiar la jumatatea campionatului, se pare ca in viata de zi cu zi sportivul o duce destul de bine.
Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie. - Cu ce noutati ai venit la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor"?
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
google-analytics.com