Cautare

10880 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (4.30 secunde)
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Angela Avram din Oradea a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. Vizitatorii au putut admira si achizitiona de la standul ei bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. "De 3 - 4 ani fac bijuterii!
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu. "M-am apucat sa creez in luna iunie a acestui an bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc. La standul meu puteti gasi si achizitiona:
Firma Amrit International participa la TIBCO 2018, in acest week-end, cu un stand cu bijuterii din argint si pietre semipretioase, dar si cu esarfe din casmir si lana. Sotii Jasvinder si Jagmeet Singh din India au adus in cadrul acestei expozitii bijuterii din argint si pietre semipretioase precum:
Am adus bijuterii din pietre semipretioase precum: ... Bratarile din argint costa de la 50 RON pana la 500 RON. La acest targ am adus si obiecte din argint vechi, de la branduri vechi, iar ca stiluri rococo, art deco.
Constantin Marian, colectionar din Popesti-Leordeni, participa frecvent la targurile anticarilor din curtea MTR. Am venit cu bijuterii diverse din argint:
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
Tudor Manciulea a venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii. ... La targul asta scaunelele din lemn - de la 100 Ron la 450 Ron.
Desi nu exista o diferenta foarte mare intre declaratia de avere din acest an si cea de anul trecut, in formularul completat de deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, printre cateva proprietati, masina si conturi, gasim o serie de masti africane, statuete cubaneze, dar si cateva masti aduse din Indonezia, iar din acest an se poate lauda si cu un venit suplimentar din activitatea de lector universitar la Universitatea "Danubius".
Pretul aurului va continua sa creasca si in 2006, impulsionat de achizitiile fondurilor de investitii, de cererea crescuta pentru bijuterii, dar si de productia stagnanta a minelor, potrivit mai multor analisti din industria de profil, citati de Reuters.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat o actiune de verificare modului de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea bijuteriilor din metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase, precum si a obiectelor de aurarie, argintarie si de pietre pretioase.
Modificarea Codului Fiscal, care a intrat in vigoare la inceputul acestui an, are in vedere extinderea bazei de impozitare, insa nu prevede majorarea taxelor si impozitelor principale.
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov. Iubitorii de cristale pot veni sa achitioneze bijuterii, cristale si pietre pretioase.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
Cristina Barbos de la Energetik Shop(magazin online de bijuterii, cristale si remedii feng shui) a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. Aceasta picteaza bluze manual si le si croieste, dar picteaza si cutii din lemn, de bijuterii. ... Targul I Love Handmade este primul la care participam!
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com