Cautare

70 de rezultate pentru "benjamin franklin" (6.51 secunde)
Benjamin Franklin, str. George Enescu, str. CA Rosetti, prin spatele statuii lui Carol I si din nou pe Calea Victoriei, in dreptul monumentului din Piata Revolutiei.
Evenimentul va avea loc in foaierul Ateneului Roman (Str. Benjamin Franklin, nr. 1-3) si va include o sesiune de autografe. Intrarea este libera
Benjamin Franklin a sugerat, in 1784, aceasta metoda, dar a fost aplicata, pentru prima data, in timpul Primului Razboi Mondial, in 1916, de cateva tari din Europa.
Benjamin Franklin a sugerat, in 1784, aceasta metoda intr-o satira in care mentiona ca s-ar realiza o economie de lumanari prin folosirea luminii de dimineata a soarelui.
Unii sustin ca a fost vorba de Franklin Pierce, in 1856, in vreme ce altii cred ca presedintele respectiv a fost Benjamin Harrison, in 1889.
Ideea trecerii la ora exacta de vara ii apartine celebrului om de stiinta Benjamin Franklin si provine din secolul al XVIII-lea.
In mai 2018, el a castigat medalia Benjamin Franklin care de-a lungul timpului a fost decernata de institutul cu acelasi nume unor personalitati precum Albert Einstein, Marie Curie sau Nikola Tesla.
Benjamin Simon. ... Benjamin Simon pentru probleme in casnicia lor, motiv pentru care ar trebui sa ne indoim de relatarile lor.
Benjamin Netanyahu (foto) ar putea prelua functia de ministru de finante cand va deveni premier al Israelului a declarat marti o sursa din anturajul acestuia.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu (foto) a declarat, duminica, ca tara sa este pregatita pentru negocieri de pace cu vecinii arabi fara preconditii.
Tesu Solomovici) Decizia premierului nostru Benjamin Netanyahu, de a organiza alegeri anticipate in partidul LIKUD (al carui presedinte este), a bulversat jocurile politice interne.
Experimentul lui Benjamin Libet De-a lungul secolelor, numerosi filozofi si oameni de stiinta au sustinut ca liberul arbitru este doar o iluzie. Benjamin Libet, cercetator in cadrul departamentului de fiziologie al Universitatii din California - San Francisco, a fost printre primii oameni care au testat aceasta ipoteza.
Israelul s-a pregatit sa se apere joi la cea mai inalta instanta a ONU impotriva acuzatiilor de genocid in Gaza, in timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins pentru prima data public apelurile unor ministri de dreapta de a ocupa permanent enclava.
Aparitii repetate O atentie mare a fost acordata de presa si unui alt caz OZN, asemanator, de pe coasta de est a SUA, din 2015-2016, implicand portavionul Franklin Roosevelt si navele insotitoare.
Potrivit topului realizat de postul de stiri C-Span, Abraham Lincoln (1860-1865), George Washington, primul presedinte american, si Franklin D. Roosevelt, artizanul New Deal (1933-1945), sunt pe primele trei locuri in preferintele istoricilor, ceea ce nu reprezinta o surpriza.
Pana in anul 1951, banca americana Franklin National Bank emisese deja in mod oficial primele carti de credit din lume.
Listarea la bursa a Fondului Proprietatea ar putea avea loc, cel mai probabil, in luna ianuarie a anului viitor, potrivit conducerii Franklin Templeton, compania care va administra activele.
Si directorul SSIF Invest Trust, George Ciobanu, sustine lichiditatea FP, dar aceasta s-ar datora faptului ca "este administrata de un fond de investitii strain si cei mai multi investitori straini au incredere in Franklin Templeton, administratorul FP".
Producție AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, realizata in colaborare cu Walden Media, Franklin Entertainment si The Jim Henson Company, The Star / Primul Craciun este distribuit in Romania de InterComFilm Distribution, are o durata de 86 de minute si este recomandat pentru audienta generala.
Producție AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, realizata in colaborare cu Walden Media, Franklin Entertainment si The Jim Henson Company, The Star / Primul Craciun este distribuit in Romania de InterComFilm Distribution, are o durata de 86 de minute si este recomandat pentru audienta generala.
google-analytics.com