Cautare

799 de rezultate pentru "benat cod cu naut" (3.69 secunde)
Programul de bilant se va procura cu discheta proprie de la unitatile teritoriale la care agentii economici sunt arondati.
Tendinta si strategia MFP in ceea ce priveste impozitarea veniturilor este clara - absolut toate veniturile realizate de o persoana fizica, indiferent de natura lor, urmeaza a fi supuse impozitarii cu aceeasi cota.
Proiectul de modificare a Codului Fiscal va fi discutat in sedinta de Guvern de saptamana aceasta si urmeaza sa fie aplicat incepand cu 1 ianuarie 2007. Pe langa modificarile privind taxele si impozitele, noul Cod Fiscal prevede si unele schimbari in ceea ce priveste contractele de leasing.
Actul normativ va fi trimis Parlamentului spre dezbatere si aprobare, astfel incat noile reglementari sa intre in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2007.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Pana la sfarsitul acestui an, Parlamentul va adopta noul cod al constructiilor. ... Toate aceste legi deja existente vor fi deci reunite intr-o singura lucrare, si vor fi armonizate cu legile similare existente in Uniunea Europeana.
2329/2001, situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv cod 14-6-30/d se întocmeste lunar de catre asociatia de proprietari. ... întocmirea lunara a situatiei soldurilor elementelor de activ si pasiv cod 14-6-30/d pe baza datelor înscrise si totalizate în fise si jurnale contabile;
2329/2001, situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv cod 14-6-30/d se întocmeste lunar de catre asociatia de proprietari. ... întocmirea lunara a situatiei soldurilor elementelor de activ si pasiv cod 14-6-30/d pe baza datelor înscrise si totalizate în fise si jurnale contabile;
ANAF intentioneaza sa renunte la declaratiile fiscale depuse pe discheta insotita si de hartie si sa introduca, de la 1 ianuarie 2008, declaratiile fiscale pe hartie cu informatia codificata prin cod de bare. In urma cu peste doua luni, se publica in Monitorul Oficial al Romaniei nr.
Patronatele si sindicatele din industria alimentara si din domeniul agriculturii propun realizarea unui Cod de Bune Practici Comerciale pentru supermarketuri, care sa impiedice "abuzurile" magazinelor."Propunem incheierea unui acord intre reprezentantii industriei alimentare din Romania si cei ai supermarketurilor privind practicile comerciale si elaborarea unui Cod de Bune Practici Comerciale pentru supermarketuri, avizat de Consiliul Concurentei, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Ministerul Economiei si Finantelor", se arata intr-un comunicat comun al mai multor patronate si sindicate din agricultura si industrie alimentara.Organizatiile propun interzicerea construirii supermarketurilor in centrul oraselor sau a zonele rezidentiale si obligativitatea "testului de competitie" inainte de acordarea autorizatiilor pentru construirea unor noi supermarketuri.
Astfel, semnatarii Codului convin asupra existentei unui contract cadru, care va respecta legislatia in vigoare si clauzele din Cod."Retailerul nu poate scoate de la vanzare un produs al furnizorului fara un temei just si cu o notificare prealabila scrisa.
Pana pe 21 octombrie, Ministerul Agriculturii urmeaza sa faca o convocare a reprezentantilor retailerilor si producatorilor care sa vina cu propuneri pentru un draft de proiect de lege care sa aiba la baza Codul de Bune Practici, astfel incat sa poata fi emis un draft comun de proiect de lege.
Tocmai de aceea, CNIPMMR solicita stabilirea in noul Cod de Procedura Civila a unui termen de restituirea a datoriilor de cel mult 90 de zile de la sesizarea in instanta.
Institutia bancara elvetiana, UBS, a lansat un nou cod de tinuta care reglementeaza pana in cel mai mic detaliu modul in care angajatii trebuie sa se prezinte la locul de munca. Inclusiv lenjeria intima are un capitol special in noul cod de tinuta, relateaza metro.co.uk.
O societate care a devenit inactiva fiscal nu mai are cod valid de TVA, deci nu mai poate emite facturi.
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS.
Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. ... Iata principalele schimbari propuse de noul Cod Fiscal: ... Reducerea fiscalitatii pentru microintreprinderile active, in paralel cu penalizarea microintreprinderilor fara angajati a. 1% pentru microintreprinderile cu peste 2 salariati b.
La inceputul acestei sesiuni parlamentare am votat cu totii cel mai pro-business Cod Fiscal. ... Inca de la inceputul discutiilor cu privire la noul Cod fiscal, in opinia publica au aparut tot felul de temeri care spuneau ca reducerea taxelor va produce un gol in bugetul statului.
COD ROSU pentru toate PC-urile cu sistem de operare Windows din intreaga lume Un nou atac cibernetic, descoperit pe website-urile chinezesti, are drept tinta calculatoarele cu sistem de operare Windows si singurul mod de a preveni o infectare a acestora este descarcarea celui mai recent "update" de securitate.
NSA, la un pas de a crea un calculator care ar putea sparge orice cod Agentia americana pentru Securitate Nationala (NSA) este la un pas de a crea un "calculator cuantic" capabil sa decripteze aproape toate codurile, potrivit documentelor dezvaluite de fostul consultant Edward Snowden.
google-analytics.com