Cautare

739 de rezultate pentru "bebe sanatos" (3.33 secunde)
Pentru cei care doresc sa manance sanatos, KOTANYI a lansat pe piata romaneasca o gama bio de cinci condimente: ... Cele cinci mirodenii organice de la Kotanyi se combina cu imaginatie si gust cu cele mai diverse ingrediente pentru a ne oferi sansa de a ne hrani sanatos.
Fundatia Wings, in colaborare cu Clubul Atlantis si Ministerul Sanatatii, in cadrul proiectului "Traim sanatos", deruleaza o ampla campanie impotriva obezitatii la copii.
"Dermoanaliza ofera informatii unice despre fiecare tip de ten, stabilind impreuna cu pacientul o rutina personalizata pentru obtinerea unui ten frumos si sanatos. ... Misiunea promovarii unui ten sanatos continua si in tara:
Recent, Roche Diabetes Care Romania a lansat campania "Sanatos poate fi si gustos!", alaturi de Maestrul Bucatar Horia Varlan si Dr.
El s-a bazat pe principiul "mergi la medic cat esti sanatos." Motivatie - de ce l-am facut Unu, am facut programul avand in centrul sau individul si preocuparea pentru starea lui de sanatate, avand ca scop final imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor.
Pe 17 mai, la nivel international se sarbatoreste Food Revolution Day, mișcarea pornita de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira si educa oamenii in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos.
- Cred ca e felul meu de a ma hrani sanatos, nu fac niciun fel de excese! ... Imi place tot ceea ce este sanatos si am 57 de kilograme la 1,70 metri inaltime.
A fost o experienta de neuitat din care am invatat enorm , am descoperit un nou stil de viata mult mai sanatos in care pot sa si zbor daca vreau...
[email protected] Fie ca sunteti sanatos sau bolnav, in cadrul centrului nostru de sanatate va puteti relaxa intr-un ambient modern si placut beneficiind de Aromoterapie, Meloterapie si Cromoterapie.
viata nu ar trebui sa fie o calatorie pana la mormant, cu intentia de a ajunge sanatos acolo, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. ... Daca a umbla inseamna a fi sanatos, postasul ar fi nemuritor!
De asemenea, daca te-ai pregatit din timp cu alimente sarace in carbohidrati si calorii, atunci cand ti se face foame mai degraba mananci ceva sanatos.
Avem zile in care ne abatem de la un stil de viata sanatos - in perioadele de concedii, de exemplu, luam 3 kilograme, dar cand ne intoarcem trebuie sa revenim la un stil de viata sanatos.
- De ce este important sa ne mentinem psihicul sanatos? ... Iar un psihic sanatos tine de un status energetic bun, care ajuta la indeplinirea reactiilor chimice si producerea neurohormonala si enzimatica optima desfasurarii proceselor mentale corecte.
Datorita ingredientelor sale active din plante medicinale, Relaxen favorizeaza starea de bine si echilibrul emotional, ajuta la un somn sanatos si relaxant dupa o zi stresanta, imbunatateste atentia si concentrarea in timpul zilei.
Toate femeile isi doresc sa aiba un par frumos, sanatos si stralucitor si s-ar spala si de 10 ori pe zi daca asta le-ar garanta rezultatul dorit. ... Unele persoane considera ca parul lor este mai curat si mai sanatos prin folosirea in mod regulat a samponului.
De cate ori nu am auzit ca pentru a avea un stil de viata sanatos trebuie sa consumam iin fiecare zi cel putin doi litri de lichide?
Fie ca sunteti sanatos sau bolnav, in cadrul centrului de sanatate va puteti relaxa intr-un ambient modern si placut beneficiind de Aromoterapie, Meloterapie si Cromoterapie.
Iata cativa pasi pe care daca-i vei urma te vei bucura de un bronz corect, frumos si sanatos mai presus de toate. ... Bronzul artificial se va instala frumos, sanatos si rapid.
Prin parcurgerea timp de 4 saptamani a etapelor conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a metodologiei de slabire aplicata in timpul concursului, participantii isi schimba radical stilul de viata (inving in lupta cu modul de viata haotic si nesanatos impus de vremurile si societatea care ne domina astazi, inving informatiile eronate care exista in piata despre cum si ce sa faci ca sa traiesti sanatos).
La varsta de 70 de ani, jumatate dintre cei care au trait nesanatos erau deja decedati, in cazul celor care au trait sanatos procentul era de doar 10%", a completat Kaaks.
google-analytics.com