Cautare

61270 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (5.80 secunde)
Cel mai mare oras al Australiei a fost inundat in urma unor ploi torentiale. Circulatia rutiera s-a desfasurat cu dificultate pentru ca mai multe strazi au fost acoperite de apa.
A fost o duminica furtunoasa la Cluj. Ziua mohorata a culminat cu o ploaie torentiala spre seara. Vijelia nu a tinut mai mult de jumatate de ora, insa a fost suficient sa darame copaci si sa inunde locuinte.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000. ... PD pare principalul beneficiar al "miscarilor de trupe" din teritoriu.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. ... "Vreau sa o adoptam, cu ghilimelele de rigoare, pe doamna Levischi Valeria, din satul Milisesti, judetul Suceava.
in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... Vor fi prezenti producatori din toate zonele tarii, mesteri si artizani, negustori si anticari.
Agenda sarbatorii de toamna cuprinde targ si expozitii de mestesuguri si produse traditionale, producatori din toate zonele tarii, zona gastronomica, dar si spectacole de muzica si dans din folclor. Intrarea la toate activitatile din cadrul evenimentului Targul Bucurestilor este gratuita.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. Astfel isi consolideaza in continuare pozitia ca reteaua cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos.
Vera Andronic si Carmen Hison din Suceava, Manastirea Humorului, au participat recent la targul Piata taraneasca organizat la MTR.
Banditul Whisky prezinta povestea adevarata a celui mai mare spargator de banci si oficii postale din Est-ul Europei, un barbat plecat din Romania, care a actionat in Ungaria in anii 1990.
Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale. ... La Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, celebrarea Vigiliei Pascale va incepe la ora 23.00, fiind prezidata de Arhiepiscopul Mitropolit Ioan Robu.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
La nici o luna de zile dupa ce a vandut trei hoteluri din statiunea Saturn cu circa 10 milioane euro, compania THR Marea Neagra anunta deja o noua sesiune de vanzari.
Eternele ingrijorari cu riscuri incalculabile ale Guvernului Ciolos referitoare la situatia scolilor din Romania. ... Se stie bine ca fiecare inceput de an scolar reprezinta inca un prilej prin care fiecare oficial al statului incearca sa scoata in evidenta cat mai mult realizarile Guvernului din care vine.
Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, Markiyan Kulyk, a declarat intr-un interviu ca principalele motive pentru care vizita presedintelui Traian Basescu in Ucraina a fost amanata se mentin, din cauza partii romane.
De Florii, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 57 de ani, ea a fost inmormintata in cimitirul din Talpa, satul natal al parlamentarului.
"S-au deschis in total 12 magazine de acest tip, realizand doar 60% din ceea ce s-a anuntat la inceputul anului", conform firmei de cercetare.
google-analytics.com