Cautare

61312 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (5.93 secunde)
Si, cel mai elegant din toate: ... este probabil si posibil ca magarul din curtea Spitalului CFR sa aiba legatura cu ministrul Gheorghe Dobre (care s-a pus pe sanctionat si dat afara angajatii ministerului pe motiv de...
Cum inca legea privind politizarea posturilor de subprefecti inca se lasa asteptata, iar de la centru PD-L a solicitat, din nou, confirmarea persoanelor pentru functiile de subprefecti, vestea cea “mare” a trebuit sa fie data:
Cu toate ca din cauza situatiei create in urma revarsarii Dunarii din luna aprilie proiectul in valoare totala de patru milioane de euro a fost pe punctul de fi anulat, reprezentantii Comisiei Europene au decis continuarea proiectului.
FARCAS) Internetul (si nu numai) este inundat cu filme si istorii senzationale privind aparitii OZN, relatii cu extraterestri, baze subterane, tratate secrete, autopsii ale unor creaturi din nave nepamantene prabusite s.a.m.d. ... O persoana numita Jenny, cercetatoare in biologie din Las Vegas, i-a trimis o scrisoare.
Daca in urma cu jumatate de an i-au inundat emotiile localelor cand isi doreau cu ardoare sa acceada intr-un fotoliu de consilier local sau judetean, iata ca mai multi dintre cei care au si ajuns intr-o asemenea functie si-au dorit mai mult:
Ambasada SUA s-a inspirat din "Ursul pacalit de vulpe", pentru a crea "o alegorie pentru escrocheriile legate de Loteria Vizelor"
Un barbat din Capitala a fost impuscat in zona toracica de catre un cunoscut de al sau, in timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi.
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat. ... Cind sinistratii dintr-un sat au primit ajutoare, oamenii din satul vecin, care nu patise nimic, au venit si s-au infruptat din ajutoare, motivind ca si ei sint saraci.
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat. ... Cind sinistratii dintr-un sat au primit ajutoare, oamenii din satul vecin, care nu patise nimic, au venit si s-au infruptat din ajutoare, motivind ca si ei sint saraci.
In Cluj mai multe strazi s-au inundat din cauza puhoaielor de apa iar la Salaj un rau a iesit din matca si a maturat totul in cale. In comuna Floresti, din Cluj-Napoca, apa a intrat chiar si in case si gospodarii.
Cand familia Nastase, de la unu, l-a inundat pe Vacaroiu, care statea la parter, le-au sarit in ajutor locatarii de la doi, adica familia Basescu.
A fost un meci pe care, din punctul meu de vedere, l-am controlat. ... Meciul a inceput cu o intarziere de 30 de minute, din cauza faptul ca la Sibiu a plouat torential, iar gazonul era inundat.
O furtuna puternica a stricat nunta unor miri din Romania. Tot salonul a fost inundat, iar evenimentul a fost oprit.
Inca 6 mii au fost avertizati sa plece de urgenta din zona, dupa ce mai multe rauri au iesit din matca. Orasul Cesena a fost inundat, iar unii oameni au urcat pe acoperisurile caselor pentru a se salva.
Dupa ce, in ciuda unor operatii de cautare fara precedent, nu s-a reusit localizarea avionului, internetul a fost inundat de cele mai bizare explicatii.
Fanii de toate varstele au inundat strazile din Buenos Aires, au plans, au cantat si au dansat de bucurie dupa ce Argentina a castigat meciul cu Franta si a obtinut Cupa Mondiala.
Localitati din multe judete ale tarii au fost afectate de vremea capricioasa adusa de valul de aer polar. ... Iar ploile care au adus si 50 de litri de apa au inundat drumuri si gospodarii.
Regiunile vestice, sudice si nordice au fost lovite de frig, vant si ploi abundente care au inundat mai multe cladiri si strazi.
Cine a furat si cum a fost pedepsit si daca taranul inundat si cu casa daramata de ape la pamant a primit despagubiri de la vinovati?
Incepand cu 2020, un numar record de adolescenti cu manifestari dramatice si neobisnuite de tulburari de tic au inundat departamentele de urgenta si cabinetele medicilor.
google-analytics.com