Cautare

61312 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (4.41 secunde)
Handbalistul nu stie daca va redebuta cu Bucovina Suceava sau isi va amana revenirea pe teren. ... Nu stiu daca o sa joc cu Suceava, o sa vorbesc cu domnii antrenori si cu presedintele.
Ofiteri de la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava (DGA) au descins la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.
Bolnav de schizofrenie si haituit de vocile din capul sau, Popescu a ticluit poate cea mai comprehensibila definitie a pierderii mintilor: ... Poezia e in scara din blocul nostru, in duminicile plictisitoare din casele noastre, in familiile sau in insingurarile noastre.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Dupa cum am mai mentionat, aceste experiente au fost finantate din 1973 de CIA, apoi, din 1975 pana in 1995 de structurile de informatii ale armatei. ... Cu vreo 20-25 de ani inainte de angajarea sa in clarviziune, fusese predicator in circuit in cadrul bisericii metodiste din Texas.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
Patronii unitatilor hoteliere din Venus sunt total nemultumiti de modul in care Guvernul Romaniei a gasit de cuviinta sa scoata la licitatie plajele litoralului, dar si de felul in care DADL, sub conducerea chimistului Ionel Manfu, si-a facut treaba - sau, mai bine spus, nu si-a facut treaba - de la deschiderea oficiala a sezonului estival.
Merg la Milano, la o intilnire cu numele de Global Progressive Forum, Forumul Global Progresist, si regasesc ceva din spiritul militant al adevaratei Europe progresiste.
FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
Pretul graului va creste cu cel putin 15-20% din cauza inundatiilor din ultima perioada, sunt de parere specialistii din agricultura. Pentru ca Dunarea a inundat suprafete intregi de teren agricol, culturile se sufoca, ceea ce influenteaza in mod cert pretul.
**Cam cu aceleasi beneficii si neajunsuri ca si vitaminele artificiale pentru oamenii actuali ** Cei care au ajuns intr-o Nava - si aici sunt cei rapiti sau colaboratorii lor din Aria 51 si alte baze secrete - stiu acea LUMINA ALBA SOLIDA care face tesuturile aproape transparente, care inunda complet interiorul Navelor Spatiale ale ET.) Au luat foarte in serios pericolul imixtiunii Atlantilor si au venit cu cea mai mare BAZA SPATIALA a Lor.
Recunoaste-ti din prima greseala. ... Fii respectuos Daca din clipa in care ai lasat geamul deschis incepi sa fii cu gura mare si sa fii tare in gura, amenda scrie pe tine.
Litoralul romanesc a mai primit sambata o palma - furtuna care a distrus o parte din plaje chiar si in proportie de 50%.
Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit in zona compexului Flamanda si a cartierului de locuinte din imediata apropiere, dupa 5 saptamani de la prima sa vizita.
Toti patronii de pe litoralul sudic doresc astfel sa fie auziti atat de presedintele Traian Basescu, cat si de celelalte institutii cu putere de decizie in aceasta privinta - Guvernul Romaniei, Ministerul Mediului, ANAT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.
Toti patronii de pe litoralul sudic doresc astfel sa fie auziti atat de presedintele Traian Basescu, cat si de celelalte institutii cu putere de decizie in aceasta privinta - Guvernul Romaniei, Ministerul Mediului, ANAT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" pare proverbul potrivit pentru autoritatile care pregatesc stramutarea Rastului, mizand atat pe fonduri interne, cat si externe.
6.979 de case au fost afectate de inundatiile din ultima luna, dintre care 5.946 au fost avariate. Din acestea, 182 de locuinte au fost distruse, iar 851 sunt in pericol de prabusire, a aratat ieri premierul Emil Boc.
Hotararea privind declararea de utilitate publica a terenurilor din Noul Rast si exproprierea persoanelor care nu vor sa vanda terenul primariei au declansat noi dispute intre cele doua tabere ale consilierilor judeteni pe de-o parte si intre consilierii judeteni si primarul Rastului, pe de alta parte.
google-analytics.com