Cautare

8600 de rezultate pentru "basescu" (4.03 secunde)
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Un analist politic afirma ca scandalul legat de firma in care este implicat fratele lui Traian Basescu este un pretext cautat de presedinte ca sa le spuna romanilor de ce nu candideaza.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare. 'Corneliu Vadim Tudor il da pe Traian Basescu bolnav de cancer generalizat si ii mai acorda maximum cateva luni de viata.
Jurnalista Adriana Dutulescu publica pe blog articolul "Diaconescu s-a executat la ordin si s-a intors la matca, langa Basescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Crezand ca eu dorm, cei doi si-au dat drumul la gura si pana la Bucuresti am ascultat osanale ridicate lui Basescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
'In emisiunea de invatamant politico-ideologic de marti dupa-amiaza, Traian Basescu a scos de la naftalina poemul eroic al apararii tarii. ... Dupa parerea d-lui Basescu, in raport totul este scris corect si frumos, dar afirmatia ca "Romania isi incalca angajamentele" este, totusi, cam exagerata!
Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca presedintele Traian Basescu minte cand acuza opozitia in legatura cu votul in cazul Ridzi, mentionand ca va propune partidului sa nu mai ia in calcul vreo forma de comunicare cu seful statului decat daca acesta isi cere scuze.
De ce flutura Basescu ideea demisiei de la Cotroceni.
Gandul informeaza ca Traian Basescu a discutat, marti, la Cotroceni, cu liderii opozitiei despre revizuirea Constitutiei - proiect declarat neconstitutional, in anumite puncte, de catre CCR - si despre reorganizarea administrativa - subiect care a starnit controverse diplomatice si dispute politice.
Traian Basescu, presedintele Securitatii. ... "Recunosc, am fost un dobitoc!", unul dintre proaspat botezatii "catavenci" isi publica ceva memorii despre relatia lui cu Traian Basescu, relatie stropita din greu cu lichide corozive pentru ficat. Care se pupa cu alte asemanatoare, care ii fac lui Basescu un portret de consumator fruntas.
Basescu - mirosul fricii (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Anuntul-soc al lui Basescu, potrivit caruia nu e dispus sa dea guvernarea USL nici macar daca ia peste 50% in alegeri are, in mod cert, motivatii profunde. ... Care ar fi motivele anuntului lui Basescu?
A doua zi dupa investirea guvernului MRU in parlament, fostul lider al PSD, Mircea Geoana, a trimis filialelor pesediste probabil cea mai dura scrisoare din politica ultimilor ani, in care Victor Ponta e acuzat de tradare, de dorinta spargerii USL, de colaborare secreta cu Basescu samd.
Dupa ce a mintit ca nu a mintit niciodata 4 gogosi uriase ale lui Traian Basescu Vineri seara, la doua ore dupa ce a aflat rezultatul votului din Parlament, Traian Basescu a sustinut o conferinta de presa. ... Basescu:
Ce a aparut in plus din vara pana acum ca sa existe motivare pentru suspendarea lui Basescu?
Social-democratul invoca "episodul penibil legat de numirile la Parchete si DNA" si o presupusa apropiere intre seful Guvernului si presedintele Traian Basescu, in conditiile in care "Este de notorietate faptul ca votul masiv obtinut de USL la alegeri a fost in mare masura anti-Basescu, personaj devenit odios la populatie, dar si pro-USL." Andrei Alexandru a fost purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu pe vremea cand acesta era premier si este considerat un apropiat al lui Vacaroiu si Ion Iliescu.
referendum in paralel cu europarlamentarele Basescu vrea sa faca o noua mutare electorala "Va asigur ca s-ar putea sa mai aiba referendumuri pana imi termin mandatul. ... Aceasta declaratie a facut-o Traian Basescu in cadrul interviului acordat celor de la Digi24.
Eu mai coabitez cinci minute si plec Personal nu cred ca e o simpla coincidenta faptul ca Basescu a iesit cu maraiala legata de revizuirea Constitutiei fix dupa ce s-a intors coabitacul ala mic din Germania, de la prelucrare.
Basescu, eterna cacealma electorala (Autor: ... Totul a devenit, insa, un penibil, un grotesc spectacol politic, in care defunctul, familia si apropiatii sai au servit doar ca decor pentru o dezolanta farsa politica al carei rol de personaj principal s-a insurubat a fi, se putea altfel?, Traian Basescu.
'Devine din zi in zi mai clar conturul Mafiei care l-a creat pe traian basescu, intai ca Primar General al Capitalei, apoi ca Presedinte al Romaniei. ... Si l-au gasit in traian basescu.
google-analytics.com