Cautare

8600 de rezultate pentru "basescu" (3.66 secunde)
'La urma urmei, de ce nu te poti tu intelege cu Basescu?" Intrebarea asta mi-au pus-o intelectuali de-ai presedintelui, pe vremea cand mai stateam de vorba. ... Basescu e poate cea mai vulgara persoana pe care am intalnit-o atat de sus pe scara sociala.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Traian Basescu, la 60 de ani 5. Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv. ... Basescu a explicat ca Justitia se substituie Executivului si decide cine sunt castigatorii unor proiecte de infrastructura.
Traian Basescu - Planul secret (Autor: ... Eu cred insa ca am asistat la unul dintre cele mai puternice discursuri din cariera politicianului Basescu si la o schimbare spectaculoasa de strategie politica. ... Presedintele Basescu a inteles acest lucru.
Victor Ponta interviu pentru The Guardian Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, ca este dispus "sa coabiteze" cu presedintele Traian Basescu daca acesta va respecta rolul pe care i-l confera Constitutia, apreciind ca, dupa 20 de ani de "timp pierdut", criza politica din Romania se apropie de final, citeaza Mediafax.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. ... SI CAT DE DEMN VA TREBUI SA FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMANIA N-am vrut sa scriu la cald despre vizita lui Basescu la Bruxelles si conferinta de presa pe care a hahait-o acolo.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare. Traian Basescu:
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. ... In Arad, Basescu a cantat "Noi suntem romani", alaturi de oamenii stransi in fata Palatului Administrativ, iar la Timisoara a laudat spiritul revolutionar al locuitorilor orasului.
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica.
Presedintele Basescu a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau de un grup de “tarancute“ basarabence, care i-au oferit traditionala paine cu sare si o cana cu vin fiert, din care acesta nu s-a sfiit sa ia o gura.
Liderul social-democrat avertizeaza ca "in timpul campaniei Traian Basescu si unii lideri PD-L vor trimite cantece de sirena catre pesedisti, spunandu-le: ... Ati spus ca veti fi un presedinte al Senatului super-jucator, iar acum spuneti ca veti un presedinte implicat, in opozitie cu modelul Traian Basescu, care este un presedinte-jucator.
Sau "am pierdut din cauza fraudarii alegerilor, a norocului chior al lui Traian Basescu, a buletinului meteo, a modului in care s-au aliniat planetele in seara dezbaterii finale si a textelor de pe blogul lui Miron Mitrea". ... atacarea lui Traian Basescu.
Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului. ... S-a creat o alianta care a dus la izolarea lui Basescu si a PDL-ului pe esichierul politic al tarii.
Acum vedem ca Basescu a parjolit totul in jur in ultimii 5-6 ani si ca nu a creat nimic in loc.
In primul rand, este o realitate confirmata si de sondajele independente si de cele facute de putere, publicate in presa domnului Basescu, ca in afara de afara de Mugur Isarescu, care nu este implicat direct in politica, primii trei oameni politici ca si incredere intr-o ordine sau alta sunt lideri ai opozitiei, fie ca e vorba de domnul Oprescu, candidatul sprijinit de noi pentru Capitala, fie ca e vorba de Crin Antonescu sau de mine.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Traian Basescu isi merita cu prisosinta caracterizarea de presedinte-jucator, pe care singur si-a atribuit-o in campania electorala dinaintea alegerilor din 2004. ... Basescu a urmarit mai mereu impunerea solutiei privind declansarea anticipatelor si a provocat valuri prin "sfaturile" sale legate de reforma Justitiei si de lupta anticoruptie.
Desi solicitase sa se adreseze plenului reunit al Parlamentului marti, presedintele Traian Basescu a fost "programat" de senatori sa-si rosteasca discursul ieri dupa-amiaza.
The Guardian insista asupra abilitatii presedintelui Basescu, care va miza pe popularitatea sa si va demisiona pentru a provoca alegeri anticipate.
Colegiul Director al PD s-a reunit ieri pentru a stabili strategia de campanie pentru referendumul privind demiterea presedintelui Basescu.
google-analytics.com