Cautare

8600 de rezultate pentru "basescu" (5.01 secunde)
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ca Basescu e capos rau de tot. ... "Domnul Basescu se asaza pe scaunul de frizer; ... Basescu spune: ... Basescu e salvat de Adrian Copilul Minune, chemat si el la emisiune, care cinta o manea trista; ... La aeroport, Basescu s-a purtat incalificabil.
Basescu la televizor, Basescu in ziare, Basescu prezent cu steguletul alb la Clubul Roman de Presa, pentru a defini (sau redefini) relatiile dintre ziaristi si politicieni.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu. Cel putin in prima parte a campaniei, liderii PD Bihor spun ca nu vor organiza mitinguri si agape electorale pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Traian Basescu nu a promulgat-o si, legea neaparand in Monitorul Oficial, nu-si poate face efectele. In schimb, Basescu se duce la B1TV.
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii.
Ponta si Antonescu spun ca USL va castiga alegerile si va guverna cu sau fara Basescu presedinte Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta (PSD) si Crin Antonescu (PNL) au raspuns, marti seara, la Antena 3, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu cu privire la faptul ca USL nu va putea primi guvernarea chiar daca obtine 51% la alegerile din 2012 decat daca cele doua formatiuni fuzioneaza.
SI DE CE BASESCU SE ADAPTEAZA CU PONTA UPDATE. ... Si-asa fostul partid prezidential, de fapt, presul lui Basescu, e uzat pana la refuz. ... Nu si-a dat demisia dupa caderea ultimului guvern Basescu, a spus ca n-are de ce.
Basescu a incalcat CONSTITUTIA • SUSPENDAREA LUI BASESCU: De cate voturi mai are nevoie USL Uniunea Social-Liberala a depus, miercuri, cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania.
Doar o minune il mai salveaza pe Basescu (Autor:
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima.
CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ? Dupa aceste etichete, putem sa intelegem mai bine care este imaginea lui Traian Basescu azi in societatea romaneasca.
"Basescu da foc Romaniei. ... "Poate sa ne faca paiate, ticalosi, dar sa ne acuze ca vrem sa ducem tara la rusi este nedrept", a declarat Antonescu la Romania TV, precizand ca Traian Basescu are o tactica distructiva: "Domnul Basescu face deservicii ingrozitoare acestei tari, actioneaza neronian, da foc Romaniei.
Dan Diaconescu, marele pierzator al referendumului Politologul Bogdan Teodorescu apreciaza, intr-un interviu acordat DeCeNews, ca nu este posibila o coabitare intre USL si Traian Basescu, iar acesta va porni un razboi de uzura cu tandemul Antonescu-Ponta.
google-analytics.com