Cautare

8600 de rezultate pentru "basescu" (2.86 secunde)
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu".
Simptomatica in acest sens este prima zi a acestei saptamini (luni, 7 februarie) cind aproape toate marile cotidiane nationale (Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Ziua, Romania Libera, Cotidianul) au pus tunurile, la unison, pe presedintele Traian Basescu si pe guvernul Tariceanu.
Presedintele Traian Basescu a gasit o modalitate extrema de a pune capat crizei politice, anuntand ca isi va da demisia daca Parlamentul va vota pentru suspendarea sa din functie. ... Basescu va candida la eventualele alegeri anticipate si, potrivit tuturor sondajelor de opinie, le va castiga fara probleme.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa". Puteti citi in continuare dezvaluirile lui Bogdan Tiberiu Iacob despre mitocaniile la care isi supune Basescu sotia.
Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". FLOTA ii da fiori reci • Traian Basescu se erijeaza in aparatorul justitiei si statului de drept in Romania si reprezinta tara in fata liderilor europeni.
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
Stiu ca nu ati auzit de acest partid, este un partid nou infiintat de acolitii lui Traian Basescu dupa ce Elena Udrea a pierdut alegerile interne din PDL.
Antonescu il lasa fara "justitie" pe Basescu Caz care risca sa duca la o noua suspendare? Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Dar suma lor nu poate fi la noi suficienta pentru realegerea lui Basescu - o catastrofa, cum spune Crin Antonescu.
„Generatorul de crize” marca Basescu si-a dat adevarata masura: ... In deplina concordanta cu datele deja cunoscute, Basescu se simte probabil acum ca pestele in apa.
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara. Diversiune si tinte false, zice Nastase, prin care Basescu vrea sa acopere scandalurile Ridzi, Udrea, Placinta, ale fetelor si fratelui sau.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Cine esti tu Basescu? Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Traian Basescu s-a faultat singur? Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! ... Contrar promisiunilor electorale, Traian Basescu : ... Dar, dincolo de aceste "pagube generale", Traian Basescu a produs bugetului national pagube de miliarde de dolari prin actiunile sau inactiunile sale in toate functiile de decizie pe care le-am enumerat mai sus.
Senatorul Ioan MANG a sustinut o declaratie politica intitualta "Traian Basescu trebuie sa lase Romania sa respire", pe care o puteti citi in continuare.
Capcana lui Basescu pentru Ponta si USL (Autor : ... Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Declaratiile rasiste ale lui Basescu aduc romii la Cotroceni Protest fata de derapajul romofob, sexist si nationalist de extrema dreapta al presedintelui Romaniei "Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate?
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ca Basescu e capos rau de tot. ... "Domnul Basescu se asaza pe scaunul de frizer; ... Basescu spune: ... Basescu e salvat de Adrian Copilul Minune, chemat si el la emisiune, care cinta o manea trista; ... La aeroport, Basescu s-a purtat incalificabil.
google-analytics.com