Cautare

9080 de rezultate pentru "basescu la pitesti" (3.45 secunde)
Laura Cernahoschi a scris un articol interesant despre implicatiile in plan extern ale inabilitatii lui Traian Basescu.
Evazionismul politic al lui Traian Basescu a inregistrat un nou si usturator esec: ... Si, ca sa nu lungim vorba, as vrea sa spun de la inceput ca, inainte de a se ocupa de intoarcerea lui Hayssam, Basescu trebuie sa dea un raspuns despre fuga lui Hayssam!
Daca Basescu se va opune guvernarii USL, il vom suspenda Liderul USL Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca, daca Uniunea va obtine majoritatea la alegerile parlamentare, va guverna, pentru ca nu conteaza punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu.
Mai sperati intr-o noua "uneperizare", domnule Basescu? ... Variantele de Coalitie pot presupune doua cazuri - a) cand si PSD si PDL sunt la Putere (am avut doar o astfel de Coalitie);
Traian Basescu: Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Basescu a amenintat Parlamentul. Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune. Declaratia lui Basescu ar putea fi interpretata ca o amenintare directa la adresa Parlamentului.
Un rau necesar (Constantin Gheorghe, autorul articolului, este consilier la cabinetul fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu) Nu, n-am sa-l acuz pe Ponta de tradare.
Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
Regimul Basescu reprezinta triumful fenomenului Pitesti, dar acelasi triumf l-ar reprezenta tovarasia cu Ion Iliescu. ... De aceea am considerat si repet ca e un act de bun simt ca Victor Ponta sa reitereze protocolul de la Timisoara, in care PSD isi recunostea, regreta si dezavua greselile trecutului.
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. La eveniment au participat Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
Mircia Gutau spune ca este obligat sa puna in aplicare hotararea Curtii de Apel de la Pitesti in legatura cu salubrizarea Ramnicului.
Hotii au furat, de la inaugurarea autostrazii, panouri, parapeti, semnalizatoare, garduri antiorbire, indicatoare si sisteme de comunicatii. Lipsa panourilor de avertizare sau a cablurilor de alimentare a acestora au dus la inregistrarea mai multor accidente.
În cazul retrocedarii în natura a imobilului, administratia locala mai poate sa-l utilizeze cinci ani, pâna la gasirea unei solutii, dar în acest caz trebuie sa achite chirie.
google-analytics.com