Cautare

28 de rezultate pentru "bartolomeu" (8.11 secunde)
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Prin instalarea de astazi a IPS Bartolomeu in tronul mitropolitan al Mitropoliei Clujului, Crisanei, Albei si Maramuresului, se readuce Clujului prestigiul spiritual de altadata. ... Inalt Preasfintitul Bartolomeu are o biografie tumultuoasa.
Acesta se va inalta pe locul fostului stadion Municipal din Bartolomeu. ... Arena va fi pe locul fostului Stadion Municipal din Bartolomeu care a fost demolat.
Pasiunea mea, pictura (Autoare: Irina Bartolomeu) M-am apucat de pictura dintr-o joaca. ... irina.bartolomeu.ro)
Din aceasta categorie fac parte PF Teoctist Patriarhul Romaniei, Inaltul Bartolomeu Anania, fauritorul primei editii in romaneste a Septuagintei, Parintele Teofil Paraian, orbul vazator cu Duhul, si multi asemenea lor.
De la ideea ca IPS Bartolomeu Anania va vinde Ardealul ungurilor pana la aceea ca, "daca nu se va vinde Ardealul la unguri, atunci sigur ortodocsii transilvaneni vor trece in masa la greco-catolici".
Daca Inaltul Bartolomeu a fost inaltat in scaunul mitropolitan al Clujului aproape la aceeasi varsta cu a parintelui Iustin, acesta din urma, nitam-nisam, renunta a mai fi pastorul miilor de credinciosi care ii treceau pragul.
In mesajul de Craciun adresat credinciosilor, IPS Bartolomeu vorbeste, citand un mesaj al ingerilor, despre "intre oameni bunavoire". ... Prin el traim vremea unor deschideri apocaliptice, iar indemnul ceresc la pace se cere mai treaz ca oricand", spune IPS Bartolomeu.
Un autobuz care circula regulat pe ruta Bartolomeu-Magurele a fost lovit in plin de un tren. ... De asemenea, circulatia feroviara pe sectia neinteroperabila Bartolomeu - Zarnesti (administrata de SC Regiotrans) a fost intrerupta, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA.
Funar a precizat ca tiparirea bibliei arhiepiscopului Bartolomeu Anania va fi asigurata de Guvern, in perioada 2006-2010. El a subliniat ca tirajul bibliei va fi stabilit anual de catre Executiv, impreuna cu Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane, care, prin intermediul Patriarhiei, va asigura si distribui cartile la populatie.
In timpul dezbaterilor referitoare la politicile statului roman in relatia cu romanii din strainatate, reprezentantul Frantei, Bartolomeu Savoiu, a explicat ca cei 10 milioane de romani din diaspora ar trebui sa aiba un reprezentant in Parlamentul Romaniei, „in conditiile in care chiar si micile minoritati din tara au deputatii lor“.
Mai mult decat atat, presedintele a declarat ca de la 1 ianuarie 2006 vor fi reduse contributiile pe care le au de platit agentii economici straini in Romania In cadrul intalnirilor de la Istanbul presedintele Traian Basescu a purtat discutii si cu Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului.
Revista Universul, fondata de Luigi Cazzavillan, reapare la Bucuresti pe 6 martie 1990, printre colaboratorii primului numar regasindu-se Ion Ratiu, Bartolomeu Anania sau Radu Ciuceanu.
- Revista Universul, fondata de Luigi Cazzavillan, reapare l aBucuresti pe 6 martie 1990, printre colaboratorii primului numar regasindu-se Ion Ratiu, Bartolomeu Anania sau Radu Ciuceanu.
l 4 martie - Primirea Sanctitatii Sale Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. l 8 martie - Vizita oficiala la Washington, la invitatia omologului sau american, George W.
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Printre cele cateva sute de persoane care au sosit, rand pe rand, la eveniment, s-au numarat premierul Tariceanu impreuna cu sotia sa, Ioana, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si sotia, Dinu Patriciu impreuna cu sotia, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Dan Voiculescu, Bogdan Olteanu si sotia, dar si Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, episcopul vicar patriarhal Vincentiu Ploiesteanu si Bartolomeu Valeriu Anania, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului.
Una dintre marile surprize cu care a venit PNL la aceste alegeri este prezenta manelistului Ovidiu Rusu pe colegiul pentru Camera Deputatilor din municipiul Brasov, din zona Bartolomeu-Tractorul.
Desi un sondaj de opinie arata ca ficusul Bartolomeu din sediul partidului avea 30% din optiunile de vot ale bucurestenilor, liberalii l-au propus pe Marian Munteanu, un om pe care l-au batut minerii in cap atat de tare ca a ajuns dacopat.
oamenii au inceput sa atace in ultima vreme si Biserica si credinta, oamenii nu mai au incredere unii in altii, ne-am indepartat unii de altii, cum spunea Parintele Bartolomeu:
google-analytics.com