Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (3.08 secunde)
Viceprimarul PDL Marinica Dinca propusese ca acesti bani sa fie luati de la Imagine si alocati reparatiei de strazi:
De ce ati prevazut acesti bani?", l-a atacat Stoica pe Mogos. ... De ce nu alocam acesti bani pentru reabilitarea Maternitatii sau a vreunui salon? ... "Acesti bani sunt prevazuti si pentru realizarea unei alte intrari in spital, prin spate, pentru pacienti.
"Nu putem sa acoperim un management defectuos cu bani publici. Acestei regii i s-au alocat bani atat cat are nevoie pentru a functiona cu un management performant.
Timp de patru zile, oamenii nu vor putea ridica bani de la banci.
Timp de patru zile, oamenii nu vor putea ridica bani de la banci.
Sigur ca noi vom primi mult mai multti bani de la UE, dar noi vom avea nevoie de bani si pentru a cofinanta, pentru ca acei bani vin, dar e nevoie si de cofinantare din partea noastra si pentru atitea altele - pentru proiecte de infrastructura, pentru a aloca bani mai multi educatiei, sanatatii - si pozitia este foarte corecta ", a afirmat Ionut Popescu.
Camataria, sau practica de a imprumuta bani cu o dobanda excesiva este raspandita in Romania. ... „Bani! Bani! Bani! ... Nu va lasati pacaliti de astfel de anunturi, care va excrocheaza de bani.
Petrom a majorat astazi cu pana la 8 bani (800 de lei vechi) pe litru pretul carburantilor la pompa, ca urmare a fluctuatiilor cotatiilor internationale a produselor petroliere, potrivit unui comunicat al companiei. Pretul benzinei ECO Premium creste cu 6 bani (600 de lei vechi).
Pentru a avea un sistem de termoficare eficient, Primaria Craiova va fi nevoita sa gaseasca bani sa investeasca in modernizare acestuia. ... Primaria Craiova are idei, dar nu are bani Autoritatile locale au incercat si ele sa gaseasca solutii viabile pentru eficientizarea activitatii Regiei Autonome de Termoficare (RATf) Craiova.
In timp ce unii benzinari independenti au scumpit carburantii cu 5,5 pana la 7 bani pe litru, compania Rompetrol spre exemplu a majorat preturile cu doar un ban pana la 4 bani pe litru.
Daca nu ai bani de investitii masive, dar ai cunostinte solide in ce priveste atragerea fondurilor UE, poti castiga sume importante de bani dand sfaturi altora.
Petrom a scumpit de astazi carburantii comercializati in reteaua de distributie, noul pret al benzinei fiind cu 9 bani pe litru mai mare, iar al motorinei cu 6 bani, ca urmare a variatiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, potrivit companiei.
Mai mult de 4,1 miliarde de euro au intrat in tara in 2005, cunoscuti ca bani ai "capsunarilor", potrivit datelor Bancii Nationale. ... Dar ce fac romanii cu acesti bani? Potrivit reprezentantilor Grupului de Economie Aplicata (GEA), citati de Euractiv, circa 65% din bani se duc in consum.
Cu toate ca ar fi trebuit sa primeasca bani vechi pana la sfarsitul acestei luni, nu toti comerciantii respecta aceasta regula. ... Totusi, in Craiova, au existat agenti economici care spre sfarsitul lunii au refuzat sa mai primeasca bani vechi.
Petrom va majora joi pretul carburantilor comercializati in statiile proprii de distributie, cu pana la noua bani pe litru.
Compania petroliera Petrom va reduce joi cu opt bani pe litru pretul benzinei si cu sapte bani pe litru pretul motorinei, unele sortimente de benzina putand fi cumparate astfel, pentru prima data din luna mai, cu mai putin de patru lei.
Astfel, primul dintre programele care ofera bani doritorilor este "Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe", unde finantarile maxime ajung la 82.000 de lei.
Oamenii sunt nemultumiti si multi dintre ei spun ca nu mai au bani sa-si tina copiii la scoala. ... Ultimii bani de aici i-am vazut inainte de Craciun. Nu am putut sa ii cumpar fetei mele o culegere, nu mai am bani.
Programul de educatie financiara "Realitatile la bani marunti - intre nevoi si solutii", lansat de BCR in premiera nationala ieri la Craiova, a reunit autoritati locale, politicieni si oameni de afaceri.
Masurile financiare anuntate pana acum pentru acest an au bagat spaima in romani, care vor avea si mai putini bani in buzunare si taxe mai mari de platit.
google-analytics.com