Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (5.38 secunde)
Basescu l-a acuzat telefonic pe Tariceanu ca minte si a explicat ca a semnat rezolutia deoarece compania, ca alti operatori economici, era obligata sa se prezinte la Ministerul Economiei "cu valiza cu bani" pentru a obtine prelungiri de contracte.
Sunt bani pierduti? ... Daca am avea sursa de finantare identificata sau am gasi bani la bugetul de stat, mai mult de 24 de luni nu ar dura executia. ... Problema noastra este ca nu am avut bani suficienti pentru activitatea de intretinere.
Unde credeti ca s-au dus acesti bani? ... Cati bani aveti de recuperat din TVA-ul la imobiliare si cum reusiti sa-i recuperati?
Unde credeti ca s-au dus acesti bani? ... Cati bani aveti de recuperat din TVA-ul la imobiliare si cum reusiti sa-i recuperati?
In fiecare an, ele sunt finantate cu foarte putini bani de la buget, fara o prioritate clara. ... Toti acestia spera, evident, pentru faptele lor de vitejie sa li se repartizeze rapid niste bani - bani, bani, cat mai multi bani.
Pentru accesarea acestor bani, proiectele pentru care, prin programul "Fermierul", banca aloca jumatate din finantare trebuie sa se incadreze in anumite masuri si submasuri ale programului european.
Familia este disperata de situatie, mai ales ca nu are bani nici pentru un eventual proces in instanta.
Aflati din GdS cum a reusit compania sa acceseze bani europeni si cum au contribuit acestia la dezvoltarea afacerii. ... Nu este o firma mare, nu a castigat o suma colosala, dar a incercat si a atras bani europeni.
Practic planul pe care noi l-am prezentat, prin cele doua coduri, Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, este un plan pentru urmatorii cinci ani de zile, 2015-2020, care contine mai multe masuri, foarte multe de relaxare fiscala, este un plan de 8 miliarde de euro - impact bugetar brut asupra urmatorilor cinci ani, bani care practic vor ramane atat in buzunarele populatiei, dar si in patrimoniul agentilor economici, astfel incat acestia sa poata sa faca investitii, sa isi dezvolte afacerile sau, daca nu, acesti bani sa mearga in consum.
"Constanta are bani. ... Cine nu crede, sa verifice la Trezoreria Constanta ce bani are Primaria. ... Nu este o intamplare ca au ramas bani si se dovedeste ca primarul Radu Mazare are o adevarata placere in a pune taxe", sustine Manea.
In situatia in care suntem noi este bine si atat, dar nu stiu de vor da ei atatia bani si pana nu vad cu ochii mei hotararea, nu cred ca ne da statul atatia bani", a precizat Constantin Oclei, primarul orasului Bechet.
Dupa mai bine de sase ani in care au primit bani guvernamentali suficienti cat sa prelungeasca lucrarile, doua comune doljene se vor putea bucura in curand de apa din sistemele proprii de alimentare.
“Sincer nu inteleg de ce Primaria se lauda ca are bani multi la buget, daca in acest an nu va termina nici un proiect. Spre exemplu la invatamint a alocat bani la foarte multe proiecte, insa nici unul nu va fi finalizat in acest an.
Constantin Dascalu, vicepresedinte pe probleme economice al CJ, a dat ca exemplu situatia comparativa din invatamant, unde unele localitati au primit mai multi bani decat au cerut din cauza ca anul trecut au cheltuit foarte multi bani.
Primariile au de inapoiat la bugetul de stat 3.213.624 de lei din sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata, primite pentru echilibrarea bugetelor locale, bani primiti prin hotarari de guvern.Cei mai multi bani trebuie sa-i returneze administratiile locale din mediul rural.
Din cauza bugetului auster de anul acesta, majoritatea institutiilor publice din Constanta sunt nevoite sa gestioneze banii cum pot mai bine, pentru a reusi sa plateasca si salariile, si utilitatile, asa incat sa mai ramana bani si pentru situatii neprevazute, cum ar fi schimbarea unui bec ars sau sa repare o priza.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Nu vorbim de santaj, ci de promisiuni legate de bani pentru investitii sau orice alte avantaje care i-ar ajuta pe primari sa ramana la putere. ... Domnul presedinte Berceanu a dat bani tuturor primarilor PDL, mie nu.
Nu vorbim de santaj, ci de promisiuni legate de bani pentru investitii sau orice alte avantaje care i-ar ajuta pe primari sa ramana la putere. ... Domnul presedinte Berceanu a dat bani tuturor primarilor PDL, mie nu.
De ce ati prevazut acesti bani?", l-a atacat Stoica pe Mogos. ... De ce nu alocam acesti bani pentru reabilitarea Maternitatii sau a vreunui salon? ... "Acesti bani sunt prevazuti si pentru realizarea unei alte intrari in spital, prin spate, pentru pacienti.
google-analytics.com