Cautare

7914 de rezultate pentru "bani publici risipiti" (6.01 secunde)
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Romanii au o parere proasta despre majoritatea functionarilor publici. Ziarul Gandul prezinta ultima experienta a guvernatorului BNR, in economia reala, dar si extrase din uluitorul raport semestrial al Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici.
Dupa ani buni de haiducie, si prin eforturile organizatiei patronale APEL a editorilor de presa locala din care Monitorul face parte, a aparut un act normativ care reglementeaza modul de acordare a publicitatii platite din bani publici catre ziare, radiouri si televiziuni, incepind de la guvern si terminind cu consilii judetene, primarii sau institutii ale statului.
Scolite din fondurile europene la foc automat pentru a nu pierde finantarile Uniunii Europene, persoanele care au urmat cursurile de formare specializata destinate viitorilor manageri publici sunt de aproape un an someri.
Presedintele Traian Basescu le-a spus ieri functionarilor publici ca isi asuma efectul pe care il va avea asupra lor aplicarea acordului incheiat cu FMI, care presupune fie inghetarea salariilor si reducerea sporurilor, fie concedierea a 5% din membrii corpului administrativ.
Functionarii publici nu vor mai intra in greva generala, acestia urmind sa beneficieze anul viitor de o crestere salariala care va fi aplicata in doua etape.
Potrivit OUG 125 din 8 octombrie 2008, functionarii publici, altii decat inaltii functionari publici si functionarii publici care au calitatea de ordonatori de credite, pot detine simultan functia publica si functia in organele de conducere a organizatiilor sindicale.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
Functionarii Finantelor doljene se relaxeaza in concedii pe bani publici. ... Fiecare roman contribuie din banii lui pentru relaxarea functionarilor publici. ... Din banii publici adunati la buget, o parte ajunge la functionarii publici, sub forma unor prime de vacanta.
In declaratiile de joi ale premierului Emil Boc si ale presedintelui Traian Basescu se sugereaza ca acesti bani au fost risipiti, in loc sa fie folositi pentru investitii.
Bugetul CSJ ar putea fi asigurat din formarea de fotbalisti, daca CJ Dolj ar apara mai bine interesele propriei scoli de fotbal pe care o finanteaza din bani publici cu 1,1 milioane de lei anual.
Care culturnici, ce primesc salarii din bani publici, nu mai sint necuvintatoarele dintr-o gradina zoologica.
prezinta presedintelui Consiliului de monitorizare situatia functionarilor publici/personalului contractual care au/a obtinut la evaluarea anuala a performantelor profesionale individuale calificativul "nesatisfacator"; ... elaboreaza proiectul planului de masuri privind pregatirea profesionala a functionarilor publici din institutie si proiectul planului anual de perfectionare profesionala si le inainteaza conducerii institutiei;
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
In urma negocierilor purtate, in perioada 17 noiembrie - 7 decembrie, intre reprezentantii Guvernului si cei ai Aliantei Federative a Sindicatelor Functionarilor Publici SED LEX, s-a convenit modificarea programului de lucru in administratia publica, prin inceperea lucrului la ora 8:30 si terminarea acestuia la 16:30.
Se profita de saracia si de lipsa de cultura civica ale unor categorii defavorizate, pentru a le influenta optiunea cu sume de bani sau cu bunuri materiale.
Nu este surprinzator faptul ca intre respectul pentru cheltuirea banilor publici si ramanerea la putere cu orice pret, PSD a ales ultima varianta", se arata intr-un document al PNL Constanta.
Functionarii publici sunt extrem de nemultumiti de legislatia autohtona, care nu le permite sa-si gaseasca al doilea job decât în domeniul didactic.
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
google-analytics.com