Cautare

80 de rezultate pentru "bancuri" (3.32 secunde)
Astfel, dupa o ora de bancuri cu Dumnezeu si trimisii Lui pe Pamant, remarci pitoresti si discutii sterile, juristii au eliminat prevederea cu majoritatea voturilor deputa-tilor PD, PSD, UDMR, PC si PRM si doar cu impotrivirea liberalilor.
Vorbitorul care i-a urmat s-a ferit de bancuri, dar s-a evidentiat prin stilu-i caracteristic, Radu Mazare anuntandu-si colegii de la inceput ca stilul liber de a vorbi este singurul care prinde la populatie.
• Basescu, dupa alegeri, in fata natiunii: - Sa traiti bine! Basescu, la un an de la alegeri: - Sa traiti! Basescu, la 5 ani de la alegeri:
• Stiati ca la caini nu se mai zice "Mars!" ci "Vine Basescu!" • Nu se mai zice "Sa traiti bine!", ci "Mai traiti?" • La o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, Traian Basescu raspunde intrebarilor jurnalistilor.
Nu imi aduc aminte de alt personaj in afara de Ceausescu care sa devina subiect de bancuri, asa cum a ajuns presedintele PSD.
De vreo saptamana tot aud bancuri. De pilda: ce au facut romanii in timpul mandatului presedintelui Mircea Geoana. Raspuns: au dormit.
Majoritatea postarilor al caror subiect este Emil Boc sunt reactivate si fac trimitere la statura mai putin impozanta a acestuia.
Marean spune bancuri cu Geoana si Vantu Liderul PSD Bucuresti le-a spus marti membrilor Consiliului organizatiei un banc despre vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vantu:
Sau chiar sa se alature manifestantilor, sa le stranga mainile si sa le spuna bancuri!) Dar nu reactia d-lui Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) este importanta.
Radu Moldovan crede ca Basescu are mari sanse sa il bata pe Bula la bancuri "As putea sa va vorbesc despre PIB, dar nu stiu in ce masura va intereseaza.
sa-i lovim la buzunare, sa vedem daca mai spun ei bancuri si mai lanseaza indemnuri la nesupunere cu burta goala!
DECENEWS BANCUL ZILEI: Basescu si Boc merg la Mama Omida Basescu, dupa indelungi discutii cu Boc despre economia subreda a tarii, se hotaraste sa-i faca o vizita Mamei Omida.
Sigur, o vreme, va mai continua sa fie o prezenta publica, doar ca element de culoare, subiect de bancuri si deonstratie a etapelor de evolutie a ridicolului.
De asemenea, nu uitati sa va faceti timp pentru a va relaxa.  Atmosfera stresanta Un mediu greu de suportat este acela în care colegii profita unul de celalalt, fac glume proaste (în special, bancuri cu conotatii sexuale sau rasiste) si în care toata lumea "sapa" pe toata lumea în fata sefilor.
Centrul Titu va cuprinde 100 de bancuri de incercari, destinate vehiculelor intregi si componentelor. Ele vor permite recrearea unor conditii de functionare extreme:
REALITATEA.NET informeaza:Geoana, tinta usoara a glumelor pe internet: Master Pepenar, Stapanul Lubenitelor Saptamana aceasta, retelele sociale au avut un singur obiectiv al ironiei generale:
Acum nici bancuri nu se mai scot.Umorul este permanent si oriunde. Numai ca ranjim manzeste. - Florian Popa: Partea dementiala e alta:
Un ardelean iese cu capra pe camp si se intalneste cu un oltean, care zice: - Unde te duci cu boul asta?
Mircea Crisan nu mai spune bancuri... Legendarul comic a murit pe 22 noiembrie, la 89 de ani, si a fost inmormantat in cimitirul evreiesc din Dusseldorf.
Mai asteptam ziua de leafa/pensie, mai un haha la bancuri tampite, mai un arestat, mai un purcoi de bani, mai scuipam printre dinti un da' de un' 'zda ma-sii avea Sandu milioanele alea, si e bine, ca e capitalism, democratia se consolideaza, ca se intareste jegul si devine tencuiala.
google-analytics.com