Cautare

3263 de rezultate pentru "bancuri cu boc" (3.23 secunde)
"mitici", "sarme" si "prazari" In urma cu 154 de ani, la 24 ianuarie 1859, Moldova se unea cu Tara Romaneasca, Transilvania alaturandu-se 6 decenii mai tarziu. Dupa atata amar de vreme, intre cele 3 provincii istorice inca mai exista rivalitati, alimentate de bancuri si prejudecati.
Demisia lui Emil Boc vazuta de consultantii politici. ... "Daca ati fi consultantul lui Emil Boc, l-ati sfatui sa-si dea demisia dupa motiunea de cenzura?".
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show. Evenimentul va fi unul cu adevarat inedit deoarece vedetele vor provoca publicul sa participe la un concurs live de bancuri!
Guvernul Boc (file din poveste) - cifrele dezastrului", pe care o puteti citi in continuare. ... In aplauzele stinghere ale doamnelor Udrea si Anastase pe de o parte si huiduielile unei tari intregi pe de alta parte, Guvernul Boc a pus capat emotiilor nationale si s-a regrupat.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Majoritatea postarilor al caror subiect este Emil Boc sunt reactivate si fac trimitere la statura mai putin impozanta a acestuia. Pamfletarul Corneliu Vadim Tudor spunea ca Emil Boc a fost batut in copilarie cu cureaua de la ceas.
Masura trebuie sa fie proportionala cu situatia care a determinat-o, sa fie aplicata in mod nediscriminatoriu si fara a aduce atingere existentei dreptului sau a libertatii.
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri la Cluj ca PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar social-democratii sa-si arate deschis sustinerea pentru Cabinetul II Tariceanu. ... Se demonstreaza ca avem o intelegere politica si o guvernare PSD-PNL", a declarat Boc.
El aminteste de vizetele lui Ceausescu la fabrici cand totul iesea bine si le compara cu vizitele pe care le efectueaza acum premierul Boc si presedintele Basescu.
premierul Boc va fi inlocuit din functie in urmatoarele 48 de ore In urmatoarele 48 de ore va avea loc, potrivit unor informatii intrate in posesia noastra, schimbarea premierului Emil Boc de la carma guvernului.
Surse democrat liberale au declarat ca intalnirea lui Emil Boc cu deputatii PD-L a fost extrem de tensionata si a vizat nemultumirile parlamentarilor la adresa actualei conduceri a partidului. ... Odata cu iesirea lui Cristian Preda, deputati au inceput sa ridice glasul in fata conducerii PD-L.
Roberta, inlocuita de Boc la sefia Camerei (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu vehiculat intens toamna trecuta in urma unor scurgeri de informatii din PDL redevine actual, dupa demisia lui Emil Boc de la sefia guvernului.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a anuntat ca va candida la functia suprema in partid cu o motiune populara. Decizia liderului PD vine la o saptamana dupa ce Partidul Socialistilor Europeni le-a refuzat democratilor statutul de membru cu drepturi depline.
Vicepresedintele Cezar Preda - cu o motiune social-democrata - va incerca sa-i infrunte singur la Conventia Nationala pe Emil Boc si pe Adriean Videanu.
Presedintele democrat Emil Boc este de parere ca nu exista termene depasite in calendarul Coalitiei, contrazicand astfel afirmatiile facute cu doar o zi inainte de premierul Calin Popescu-Tariceanu. ... Conducerea democratilor, in frunte cu presedintele Emil Boc, este de parere ca nu este vorba despre nici o intarziere.
Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii. ... Faptele sa vorbeasca pentru el", a spus tatal Ioan Boc.
Primul ministru al Romaniei, Emil Boc, a sustinut astazi un discurs, cu ocazia deschiderii Forumului Financiar Central si Sud-Est European, in care s-a referit la impactul crizei economice in Romania.
Emil Boc a anuntat astazi ca PD-L va purta discutii cu toti partenerii, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa depuna la Parlament lista guvernului. ... De asemenea, Boc a vorbit si de necesitatea adoptarii rapid a unui buget "in coordonatele angajamentelor pe care Romania le are".
google-analytics.com