Cautare

3866 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (3.08 secunde)
Daca era roman si microbist, Irving Stone, ar fi scris pe dos, adica "De la extaz la agonie", si nu i-ar fi trebuit decat patru zile, de la meciul cu Ungaria la cel cu Turcia, ca de la bal, la spital.
Invitatul special al serii va fi cel mai iubit artist din industria muzicala romaneasca, Connect-R, care a tinut sa trimita un mesaj special tuturor celor care vor participa la balul cu tematica Cancan Party:"Cand vine vorba de cantarile mele in cadrul diverselor baluri, devin un pic nostalgic, pentru ca prima mea reprezentatie artistica din cariera muzicala a fost in cadrul unui astfel de bal.
Imi amintesc ca eu nu am avut parte de un bal prea antrenant pentru ca la Facultatea de Electromecanica pe care am absolvit-o erau 90% baieti, ceea ce a facut sa nu fie un eveniment deloc incitant.
"Diva" (1982) si "Le Bal" (1984), precum si doua premii 7 d‘Or pentru "Cea mai buna muzica TV" in 1986 si 1991.
Tot satul avea fanfara sau taraf ce cantau la nunti, inmormantari, la bal si la razboi, la joc si la hramul bisericii.
De la spital la bal...", a mai adaugat amica artistei. Annes este acum in promovare cu piesa "Lolita". Puteti asculta aici cel mai nou single Annes feat.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
BALUL ZIARISTILOR, dupa 69 de ani, invitatia Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania La implinirea unui secol de existenta a U.Z.P.R., am hotarat sa organizam, dupa 69 de ani de la ultima intiativa de acest fel, o intalnire de socializare, de petrecere placuta a timpului impreuna, la un BAL al ZIARISTILOR, precizeaza reprezentantii uniunii intr-un comunicat.
Rolul de referinta al carierei sale a fost Figaro in "Barbierul din Sevilla", de Gioachino Rossini, dar de neuitat raman si interpretarile rolurilor principale de bariton din "Rigoletto", "Paiate", "Bal mascat", "Trubadurul", "Tosca" si multe altele.
Colindul Brezaia este urmat de un bal, la care sunt invitati toti colindatorii. A doua zi de Craciun, Brezaia moare si ea este plansa de tot alaiul care a insotit-o pe parcursul celor 3 zile de colindat.
Amintirile dramelor traite in adolescenta legate de aparitia cosurilor inainte de bal, de aniversari sau de ceremonia de absolvire cand am fi facut orice pentru un ten perfect, ne dau fiori si astazi.
De ceva vreme, finantatorul Universitatii se razboieste cu granzii Capitalei, indeosebi cu cei de la Dinamo, "razboi" purtat verbal, cu atacuri la adresa clubului din Stefan cel Mare, considerat inca unul departamental.
Poate cu exceptia preacucernicului Becali, care ar intra, probabil, in Parlament, unde ar avea ocazia sa le lipeasca cate o suta de euro pe frunte celor care vor reusi sa spuna Crezul dintr-o suflare, asa cum a facut-o recent, la un bal al bobocilor.
Halal crestin, halal atmosfera de ortodoxism autentic la acel bal al bobocilor cu razboinicul in prim plan. Totul cand tara vuia de discutii legate de necesitatea icoanelor in scoli.
El i-a atacat dur pe liderii PSD si PNL, pe principiul "ori la bal, ori la spital". Basescu sustine insa ca se afla in neutralitate fata de campania electorala pentru locale.
Si daca tot este "bal" in asteptarea alegerilor, daca deja unii au inceput campania electorala, sa analizam putin si oferta:
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
Reclamatiile comercianilor au fost inaintate Primariei si Directiei de Servicii Publice, iar oficialii acestor institutii au declansat o ancheta pentru a stabili daca informatiile cuprinse in ele sint reale.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutite” impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
google-analytics.com