Cautare

3866 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (3.05 secunde)
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Situatia locativa a presedintelui Traian Basescu ar putea ajunge in atentia Parlamentului, daca deputatii vor aproba astazi infiintarea unei comisii de ancheta in acest scop.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat intr-o conferinta de presa, la Sibiu, ca nu se vor face comisii de ancheta cu scopul de a crea evenimente mediatice.
Este evident ca au fost facute dupa demararea comisiei parlamentare de ancheta. ... Comisia parlamentara de ancheta in cazul ministrului Elena Udrea a fost constituita in luna iulie, printr-o hotarare a Camerei Deputatilor, la propunerea PNL si a PSD.
"Presedintele ar fi trebuit sa ia pozitie ferma, clara, fara echivoc in fata faptului ca un ministru al Romaniei refuza sa respecte legea, ma refer la doamna ministru Udrea, la atitudinea domniei sale fata de comisia parlamentara de ancheta legata de activitatea domniei sale si activitatea ministerului pe care il conduce.
Ancheta treneaza, iar aeronava este abandonata in incinta Avioane SA. ... La patru luni de la acest incident, organele implicate in ancheta nu ne ofera raspunsuri. ... Oficial, compania Carpatair sustine ca ancheta este inca in desfasurare si de aceea nu s-a luat nici o decizie in privinta avionului.
Or, a sari peste micul dejun este echivalent cu a pierde, zilnic, doua ore de cursuri, din cauza ca elevii sunt mai putin concentrati, demonstreaza o ancheta efectuata in Australia, prezentata de doctissimo.
Pe 2 noiembrie 2005, presedintele CSM, Dan Lupascu, anunta, in plin scandal iscat de aparitia Elenei Udrea la Zig-Zag cu Ion Cristoiu, din 30 octombrie 2005, ca institutia al carei sef se vrea va deschide o ancheta pentru a stabili daca a fost sau nu o atingere adusa independentei actului de justitie in cazul telefonului dat de premier procurorului Ilie Botos.
In vara lui 2009 s-a vorbit chiar de formarea unei comisii de ancheta la nivelul Parlamentului.
Ancheta Eurobarometru, care se face bianual, a fost realizata in luna mai - cand s-a atins punctul culminant al crizei financiare europene - si a fost publicata joi.
Senatorul Marius Sorin Bota a depus la Biroul Permanent al Senatului solicitarea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta, semnata de 50 de parlamentari PSD si PNL.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
google-analytics.com